Regija

Forgač otkrio: ‘FNC će imati reality show ‘Fight of Nations‘, a glavni treneri bit će Pejić i Bakočević‘

Dražen Forgač

 RANKO SUVAR Cropix
Kazao je i da će se ovaj dvojac boriti po završetku showa

Dok je većini naroda nedjelja dan kada će se odmoriti od posla i napuniti baterije za novi radni tjedan, glavnom čovjeku FNC-a, Draženu Forgaču to je period koji odvoji za komunikaciju s fanovima pa je tako bilo i sad.

Pristiglo je mnogo pitanja, a jedno od upečatljivijih bilo je i ono kad će rukavice ukrstiti dva ponajveća rivala unutar promocije, Filip Pejić i Vaso Bakočević. Već neko vrijeme priča se o ovoj borbi, a ove godine napokon bismo i trebali vidjeti njih dvojicu unutar kaveza što će biti samo šlag na tortu velikog projekta.

Još prošle godine Forgač je najavio da će FNC pokrenuti svoj reality show po uzoru na UFC-ov "The Ultimate Fighter", a sada je otkrio više detalja o tome.

"(Filip) Pejić i (Vaso) Bakočević bit će treneri u FNC reality showu ‘Fight of Nations‘, a njihova borba održat će se u finalu", napisao je u odgovoru na pitanje putem Instagram storyja, a kasnije je dodao da emitiranje kreće tijekom srpnja.

image

Instagram story Dražena Forgača

SCREENSHOT

U narednom periodu trebali bismo saznati i koji će borci nastupiti na ovom showu i kad je na rasporedu veliko finale i borba megapopularnog dvojca. Jedna stvar je sigurna - poznavajući "Psihopatu" i "Nitra", neće biti dosadno!

Linker
20. travanj 2024 09:54