Regija

Forgač se u kratkoj analizi dotaknuo svakog okršaja s ‘Armagedon‘ finala: ‘Rezultati su očekivani...‘

Dražen Forgač
 BRUNO KONJEVIC/CROPIX
Predsjednik FNC-a posebno je istaknuo dvoje sudionika, kao i ‘najveću pobjedu‘ ovog događaja

Predsjednik Fight Nation Championshipa Dražen Forgač u nedjelju se kroz nekoliko rečenica osvrnuo na finalnu priredbu, kako se pokazalo, vrlo uspješnog 'Armagedon' projekta.

Forgač se u svojoj analizi subotnjeg eventa ukratko dotaknuo svakog od sedam okršaja koji su se odvili u dvorani zagrebačkog American Top Teama te pritom istaknuo kako je u svemu najveća pobjeda ta što su sudionici ovog događaja konačno dobili na pozornosti kakvu i zaslužuju.

Izjavu prvog čovjeka FNC-a prenosimo vam u cijelosti:

"Da prokomentiram rezultate: rezultati su očekivani... Da su bili dijametralno suprotni, također bi bili očekivani. Iznenadila je Rumunjka (Ana Maria Pal, op.a.) protiv Adriane Vuković i strašan nastup Marka Bojkovića. Tu se mora čestitati i nakloniti treneru Ivanu Đorđević koji je taktički savršeno postavio i fizički brutalno spremio Marka.

Marko Ostanek je pokazao srce ratnika u preživljavanju protiv Jakoba Kosića i na kraju pobijedio svojom specijalkom RNC... Čestitam sucu Saši Zoriću koji je vrhunski odradio posao.

Šteta za meč između Daniela Bažanta i Nina Škrijelja. Taman kad je postalo zanimljivo, Daniel neshvatljivo ilegalnim udarcima laktom u potiljak udara Škrijelja i gubi meč diskvalifikacijom.

Donald Ćosić rutinski protiv Tadeja Dajčmana, a Vlasto Čepo nešto manje rutinski protiv Leona Krajačića.

Karlo Caput gubi od odličnog Engleza Harryja Hardwicka, ali ipak je dojam da je Karlo loše ušao u meč.

Najveća pobjeda je što je 100 000 ljudi gledalo borce koji su do prije godinu dana manje-više bili poznati jedino u svojem ulazu u zgradu. Strašan uspjeh FNC tima i projekta Armagedon.

FNC nije poligon za nabijanje skorova i nikome se ne dovode ovce na klanje", poručio je preko Facebooka Forgač.

Rezultate i izvještaj pročitajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 15:38