Regija

‘Forgi, znate li u ATT-ju kakvu vježbu za preživjeti nogu u glavu?‘: Miran Fabjan žestoko prijeti Spahoviću, Tomo uzvratio

Tomislav ‘‘Tomo‘‘ Spahović (lijevo) | Miran Fabjan i Ivan Vitasović

 Instagram (tomo Spahović, Miran Fabjan)
Tenzije sve više rastu između glavnih aktera FNC 14 eventa

Sve smo bliže FNC 14 spektaklu koji nas čeka 16. prosinca (12. mjesec) u sarajevskoj Zetri. FNC nas je proteklih dana oduševljavao najavom mečeva koje ćemo gledati u Sarajevu, ali najviše pažnje očekivano će privući glavna borba večeri.

Tomislav Spahović, poznat pod nadimkom ‘‘Zvijer‘‘, vraća se u kavez nakon osam godina izbivanja. 33-godišnji bosanskohercegovački nokauter nekoć je ‘‘žario i palio‘‘ FFC-ovim ringom, a uskoro će debitirati pod okriljem FFC-a.

Spahovića čeka nezgodan ispit u povratničkom meču. Miran Fabjan bit će njegov protivnik. Sjajni slovenski kickboksač također je bio dio FFC-a, a ring je dijelio s mnoštvom elitnih kickboksača. Kad je u pitanju MMA karijera, Fabjan iza sebe ima četiri meča i polovičan uspjeh (2-2).

‘‘Slo Rocky‘‘ dolazi maksimalno motiviran u Sarajevo kako bi pokvario povratak Tome Spahovića. Koliko je motiviran, dovoljno govori da Spahovića proziva i prijeti mu čak i na njegovim Facebook objavama.

‘‘Borba će potrajat minutu‘‘, napisao je Fabjan u komentaru na jednu od Spahovićevih objava na Facebooku.

Nije mu Tomo ostao dužan i brzo je Slovenac dobio odgovor od strane bosanskohercegovačke ‘‘Zvijeri‘‘.

‘‘Ja sam spreman na tri runde! Završim li za jednu minutu, još bolje, imat ćemo više vremena za provod. Sportski pozdrav.‘‘, napisao je Tomo.

U nastavku je Fabjan poručio Spahoviću kako ‘‘nije spreman ni za minutu‘‘ i poručio mu je da ‘‘samo hrva‘‘.

image

Komentari Mirana Fabjana na Spahovićevu objavu na Facebooku

Screenshot (facebook, Tomo-naida Spahović)

Očito su Fabjan i Spahović krenuli marketinški promovirati svoj meč kroz ovakve prozivke, a Spahović je nešto dulji odgovor uputio kroz video putem Instagram ‘‘storyja‘‘.

‘‘Što kaže Fabjan? ‘Samo hrvaj, nećeš izdržati minutu‘. Okej, hajde da vidimo i to. Meni je drago da si ti spreman. Ja nisam, osam godina nisam se borio, a ti si u natjecateljskoj formi. Boriš se, natjecatelj si, a ja nisam. Imaš prednost. Ja idem vježbati, a preporučio bih i tebi. Kažeš: ‘Samo hrvaj‘. Pa dobro, ja hrvam, ali i dobro udaram. Za tebe znam da si kickboksač. Neću reći da nisi kvalitetan kickboksač, za mene si kvalitetan.‘‘, odgovor je Tome Spahovića.

Dojam je da će prozivki biti sve do samog meča, jer niti jedan od njih ne želi završiti s istima. Tako je Fabjan podijelio Spahovićev ‘‘story‘‘ na svom Instagram profilu, a Slovenac je imao poruku i za Dražena Forgača.

‘‘Forgi, znate li u ATT-ju neku vježbu za preživjeti nogu u glavu?‘‘, napisao je vrlo samouvjereni Miran Fabjan.

image

Odgovor Mirana Fabjana putem Instagram storyja

Screenshot (instagram, Miran Fabjan)

Iskusni ‘‘Slo Rocky‘‘ podijelio je putem Instagrama i jednu fotografiju sa svog treninga, a vidljivo je kako se Fabjan priprema u pulskom Trojanu. Ivan Vitasović poslužit će mu kao više nego dobar sparing partner za nadolazeći meč na FNC 16 eventu.

Linker
10. travanj 2024 23:23