Regija

(FOTO) Cro Cop održao trosatni seminar u ATT-ju Zagreb

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović je u četvrtak održao seminar u najvećoj domaćoj MMA dvorani American Top TeamU - Zagreb. Baš kao što je to i najavio, Cro Cop je svoje znanje borcima iz ATT-ja i ostalim polaznicima prenosio besplatno.

Sam seminar je trajao više od tri sata, a Filipović ga je održao u majici poljske promocije KSW, koja će 9. studenog održati svoj 51. event u zagrebačkoj Areni. Polaznici su bili oduševljeni i samom činjenicom da imaju priliku upoznati takvu legendu i gledati je na djelu. Filipoviću je na dolasku i na odličnom seminaru na svom službenom Instagramu zahvalio glavni trener i suvlasnik dvorane Dražen Forgač.

"19.09. 2019.je dan koji ću zauvijek pamtiti jer je taj dan seminar mom timu održao najveći Mirko Filipović. Zapravo našem timu, jer bez njega i njegove karijere ni ovaj tim ne bi postojao. Neprocjenjivo iskustvo za mlade borce koji su bili u dvorani i dobili mogućnost tri sata učiti od čovjeka koji je prošao i postigao sve u MMA sportu. Ogromna motivacija za dalje. Velik si Mirko", napisao je Forgač uz fotografiju Cro Copa.

Filipović besplatne seminare drži i na drugim lokacijama. Svoje bogato znanje je u prošlosti dijelio i u ATJ-u Lučko, na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu... Dvorana ATT će 5. listopada ugostiti prvu priredbu nove domaće promocije FNC na kojoj će nastupiti mnogi borci iz American Top Teama poput Luke Ćurkovića ili Adriane Vuković.


Linker
22. travanj 2024 17:19