Regija

(FOTO) Cro Cop Team otputovao u Las Vegas na PFL 'play-off'

 Instagram
Izuzetno jaka ekipa Cro Cop Teama u dva je aranžmana otputovala u Las Vegas, gdje se u noći s četvrtka na petak održava "doigravanje" druge sezone PFL turnira u poluteškoj i teškoj kategoriji.

Satoshii Ishii krenut će u lov na finale, gdje bi se posljednjeg dana ove godine mogao boriti za glavnu nagradu PFL sezone u iznosu od milijun dolara. No, prije toga će morati pobijediti dvije borbe u noći s četvrtak na petak, a već u prvoj čeka ga jedan od najvećih ispita karijere. Da bi pronašao svoje mjesto u polufinalu, Ishii će morati savladati Denisa Goltsova, ruskog teškaša koji je preko prva dva nastupa uvjerljivo preuzeo poziciju prvopostavljenog borca. Naravno, to prije ove borbe ne mora puno značiti. Uostalom, i prošlosezonski finalist Josh Copeland do finala je došao s osme pozicije, na kojoj se sad nalazi Ishii. Ako savlada Goltsova, Ishii u polufinalu odlazi na pobjednika borbe Kelvina Tillera i Alija Isaeva.

U Las Vegas je otputovao i Ante Delija, no njegov nastup će se dogoditi samo ako netko od teškaša otkaže, odustane ili se na vaganju pojavi iznad granice od 120 kilograma. Ante je spreman i čeka svoju priliku te ju namjerava iskoristiti ako do nje dođe. Naime, prva je rezerva i na taj način zamjena za bilo kojeg borca. Ante je odlučio ostati u ovom turniru, unatoč tome što ima ugovorenu borbu na KSW 51 priredbi, gdje će se 9. studenog boriti protiv Denisa Stojnića. Ne smatra kako mu ovo stvara problem u pripremama, iste će nastaviti u Americi dok čeka ovaj nastup. Također, ako do nastupa dođe, to također ne mora značiti otkazivanje KSW-a, sve će ovisiti o tome u kakvom bi onda stanju prošao kroz turnir.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#beveryhills #losangeles

Objavu dijeli Ante Delija (@ante_delija)

Ono što je zanimljivo je to kako su se unutar tima podijelili na one koji prate Deliju i koji prate Ishiija. Zbog mogućnosti međusobne borbe zadnjih su se tjedana pripremali odvojeno te su isto tako odvojeno i putovali te svaki radi sa svojim timom. Ti timovi najbolje se mogu vidjeti na njihovim gore podijeljenim fotografijama.

Ipak, ono što je ovim putem najvažnije je to da je ovog puta s timom otputovao i Mirko "Cro Cop" Filipović, koji bi prema svemu sudeći trebao biti u kutu Satoshija Ishiija. Kako Cro Cop nije pratio svoje borce na njihovim prethodnim PFL nastupima, ovo bi svakako mogla biti velika stvar, kako s pozicije pripreme za borbu, tako i po pitanju motivacije. Cro Cop je također na Instagramu podijelio fotografiju iz Las Vegasa. Nema sumnje kako je ekipa ovog puta došla više nego spremna!

Linker
24. travanj 2024 02:46