Regija

(FOTO) Ivan Zidar i Luka Sumić večeras brane boje Hrvatske na GMC 20 u Berlinu

Ivan Zidar vs. Oscar Nave
Dva osječka profesionalna MMA borca, Ivan Zidar i Luka Sumić, večeras će nastupiti u Berlinu na 20. eventu promocije German MMA Championship. Sve je spremno za njihove nastupe, nakon što su jučer obojica zadovoljili na vaganju.

Ivan Zidar trenutno se nalazi u nizu od dvije pobjede, a ovo će biti njegov prvi nastup u trenutno najaktivnijoj njemačkoj MMA promociji. Njegov protivnik je Oscar Nave. Radi se o borcu koji je do sada upisao 12 pobjeda i 14 poraza, a dolazi iz Münich Fight Cluba. U GMC-u je debitirao na njihovom prošlom eventu, no nije uspio slaviti. Zapravo, upisao je treći poraz u nizu. Nave je svakako borac po mjeri za nastavak napretka hrvatskog borca, no nikako borac kojeg se smije podcijeniti.

Osim Ivana Zidara, na priredbi nastupa još jedan borac iz Osijeka. Riječ je o Luki Sumiću, 26-godišnjem članu osječkog MMA kluba Mursa. On će protiv sebe također imati domaćeg borca. Radi se o Florianu Kopicu, 190 centimetara visokom borcu koji je do sada upisao tri pobjede i jedan poraz, a sve borbe odradio je na GMC-u. Tako se može reći da je Kopiec kućni borac promocije i Luka će protiv sebe imati i njegove navijače. Sumić je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao tri pobjede i dva poraza.

Ispod teksta možete pogledati fotogaleriju s jučerašnjeg vaganja.

Linker
20. travanj 2024 12:16