Regija

(FOTO) Ivana poslala posljednju poruku Shields: 'Nećeš ti je** napraviti ništa...'

Claressa Shields i Ivana Habazin
 Instagram (Ivana Habazin)
Samo nas jedan dan dijeli do velikog obračuna naše najbolje profesionalne boksačice Ivane Habazin i dvostruke olimpijske pobjednice Claresse Shields. Noćas je na rasporedu službena vaga, a sutra će dvije boksačice u ring u američkom Atlantic Cityju.

Ususret njihove posljednje tehničke provjere, djevojke su odradile i tradicionalno sučeljavanje na pozornici, a između njih je stajao visoko uzdignuti WBO pojas svjetske prvakinje, jedan od dva koja će biti ulog ovog dvoboja. Drugi je onaj WBC-ov.

Sučeljavanje nije moglo proći bez da su se dvije boksačice poriječkale, a pritom si poručile što misle jedna o drugoj. I dok se Amerikanka već tjednima i mjesecima hvali na društvenim kanalima kako neće imati nikakvih problema s Habazin jer je "ona premekana", hrvatska boksačica je bila kudikamo suzdržanija. Ipak, dvostukoj olimpijskoj pobjednici nije ostala dužna niti na jučerašnjoj press konferenciji, niti tijekom sučeljavanja.

Na sam dan vaganja djevojka iz Zlatara je preko Instagrama poslala posljednju poruku svojoj protivnici. A ona glasi: "Nećeš ti napraviti je*** ništa. I nova prvakinja svijeta..."

Ovo je bez ikakve sumnje najveći ispit u karijeri za hrvatsku boksačicu, no jednako tako ona nikada nije bila spremnija i motiviranija doći do velike pobjede. Ukoliko svlada Shields, ništa do sada što je napravila u profesionalnom sportu neće biti niti blizu tako vrijedno i impresivno.


Linker
27. travanj 2024 05:29