Regija

(FOTO) Miočić se vratio kući i najavio susret s 'najtežim protivnikom'

Stipe Miočić
 screenshot/YouTube
Nakon što se sleglo cijelo UFC 252 iskustvo, Stipe Miočić obratio se i svojim fanovima

Nakon što je prespavao prvu noć po još jednoj obrani titule UFC-ovog prvaka teške kategorije, Stipe Miočić odlučio se putem društvenih mreža obratiti onima koji su uvijek uz njega i koji ga konstantno prate, svojim fanovima.

U kratkoj, ali vrlo jasnoj poruci na Instagramu, otkrio je kako se osjeća, ali i koji su mu planovi za iduće razdoblje, čije trajanje nije definirao.

"Kakva noć. Ne mogu reći ništa osim hvala, puno ljubavi i poštovanja mome timu, obitelji i fanovima. Uistinu je čast imati priliku napraviti show za vas. Sad mi je preostalo vratiti se kući i sučeliti s mojim najtežim protivnikom do sada... Ovo je bilo za tebe, moja djevojčice", napisao je Miočić uz fotografiju i bez koje bi bilo jasno tko je taj najteži protivnik.

Obitelj na prvom mjestu. Takav je Stipe Miočić bio već i prije nego je Meelah Grace prije dvije godine ušla u njegov život. Upravo to je ono odakle on crpi najveću snagu. Pravom šampionu ne treba mržnja, netrpeljivost ili zla krv da bi bio motiviran. Pravom šampionu treba samo nešto ili netko za koga će se boriti. Stipe to apsolutno ima i neprestano o tome govori te djelima pokazuje.

Linker
25. travanj 2024 15:34