Regija

(FOTO) Nije za one slabijeg želuca: FNC je objavio fotografiju teškog prijeloma koji se dogodio na eventu u Puli

Bojan Želva Kosednar

 Goran Sebelic/CROPIX
Iskusni slovenski borac Bojan ‘‘Želva‘‘ Kosednar borbu je izgubio nakon teškog loma nožnog palca

Regionalna MMA publika poprilično se veselila obračunu između Bojana ‘‘Želve‘‘ Kosednara (12-15) i Aleksandra Jankovića (16-12) na FNC 12 eventu u Puli.

‘‘Želva‘‘ i Janković nisu borci za fanove koji pate od savršenog ‘‘scorea‘‘ i ne priznaju borce s dvoznamenkastom brojkom poraza. Oni zagriženiji fanovi koji ne mare pretjerano za takve stvari, dobro znaju kakvi su ratnici Janković i Kosednar, a to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg su se radovali toj borbi.

Nakon vrlo dobre i uzbudljive prve runde, taman kad smo očekivali da će se meč dodatno rasplamsati, uslijedio je završetak kakav nikada ne volimo vidjeti. Već na samom početku druge runde, ‘‘Želva‘‘ je završio na tlu s bolnom grimasom na licu. Prilikom razmjene u stojci s Aleksandrom Jankovićem, Slovenac se nezgodno oslonio na palac lijevog stopala i došlo je do prijeloma.

Velike bolove trpio je ‘‘Želva‘‘, dok je Janković navukao zvižduke publike jer je burno proslavljao pobjedu nad ozlijeđenim Slovencem. Kosednar je na nosilima morao biti iznesen iz kaveza, a FNC je danas objavio dvije fotografije vezane za trenutke ‘‘Želvine‘‘ ozljede.

Među kolekcijom fotografija koje možete listati klikom na strelicu udesno, nalazi se i fotografija koju ne preporučamo onima slabijeg želuca. Radi se o krupnom kadru slomljenog palca, a prijelom je uistinu zastrašujuć.

FNC je ‘‘Želvi‘‘ zaželio brz oporavak, a brz oporavak slovenskom ratniku želimo i mi.

image

Stopalo Bojana Kosednara

Goran Sebelic/CROPIX

Linker
02. svibanj 2024 07:13