Regija

(FOTO) Pogledajte kako danas izgleda Stojnić, za Deliju trenira kao nikad u životu: 'Smršavio sam 12 kilograma...'

 Screenshot (Instagram)
Denis Stojnić vraća se MMA borbama nakon gotovo tri i pol godine.

Bosanskohercegovačkog veterana i nekadašnjeg UFC borca u Zagrebu će na KSW 51 spektaklu 9. prosinca dočekati Ante Delija.

Hrvatski borac već je komentirao ovaj teškaški okršaj, a nešto je o istom rekao i Stojnić za BiH medije.

"Ante Delija je jak borac i u borbu neću ući nimalo neoprezno. Mogu samo reći da sam mnogo radio na sebi i da sam smršavio 12 kilograma u šest mjeseci, što je i vidljivo. Spreman sam i mnogo jak, mislim da nikada nisam u svojoj karijeri ovako ozbiljno trenirao i spremao se za meč. Treniram u svom Golden Glory timu, a već sljedećeg tjedna ću trenirati i u UFD timu čiji je vlasnik moj menadžer Ivan Dijaković, a tamo trenira i Erko Jun", komentirao je Stojnić za Klix.ba.

'The Menace' je svjestan teškog ispita, ali i podrške koju će Ante imati pred svojom publikom.

"Antu izuzetno cijenim i poštujem kao borca i nadam se da ću uz Božju pomoć izaći kao pobjednik. Ante će imati podršku domaćih hrvatskih navijača, ali se nadam i vjerujem da će biti mojih Bosanaca i Hercegovaca koji će me doći podržati i navijati. Nadam se da ću donijeti pobjedu našoj najljepšoj Bosni i Hercegovini. I za kraj ću samo još reći: Ja sam se vratio i neka bolji pobijedi", zaključio je Stojnić u kratkom intervjuu za Klix.ba.

Linker
15. travanj 2024 02:01