Regija

(FOTO) Pogledajte prvi službeni plakat za KSW 51 u Areni Zagreb

Vodeća europska MMA organizacija KSW izbacila je prvi poster za KSW 51 priredbu koja će se 9. studenog održati u Areni Zagreb. Poljska promocija je također potvrdila glavnu borbu večeri kao i nastupe najboljih boraca iz regije sa svog rostera.

Nakon što je predsjednik KSW-a Martin Lewandowski u društvu utjecajnog borilačkog menadžera Ivana Dijakovića ovih dana boravio u hrvatskoj metropoli gdje je dogovorio sve detalje za ovaj veliki event pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, promocija je objavila i službeni plakat te potvrdila neke od boraca koji će nastupiti u Areni.

Glavna borba večeri rezervirana je za obračun legendarnog "strongmana" koji je čak pet puta osvajao titulu najjačeg čovjeka na svijetu Mariusza Pudzianowskog i bosanskohercegovačke fitness i body building zvijezde Erka Juna. Pudzia je u travnju ozlijedio nogu tijekom borbe s Szymonom Koleckim te u ovu borbu ulazi s dva uzastopna poraza. Jun je svojoj kratkoj karijeri odradio tek tri borbe, sve unutar KSW-a, ali je svaki put slavio nokautom i dokazao da ima svijetlu budućnost u sportu.

Jedna od glavnih zvijezda promocije, KSW-ov velter prvak Roberto Soldić sigurno će nastupiti na priredbi ako večerašnju borbu na KSW-u 50 odradi bez ozljeda. Naime, "Robocop" se u Londonu bori protiv zamjenskog borca Miechala Pietrzaka u međukategoriji na 80 kilograma te stoga neće braniti svoju titulu. 24- godišni Vitežanin uživa u nizu od tri pobjede nokautom.

U Areni će nastupiti najbolji hrvatsk borac nižih kategorija Antun Račić i to u meču za upražnjenu titulu bantam katregorije. "Killer" je za poljsku promociju do sada nastupio četiri puta i još uvijek ne zna za poraz unutar KSW-ovog kaveza.

Bivši FFC prvak i UFC veteran Filip Pejić vraća se u KSW nakon što je u svom debiju za promociju u travnju impresivnim nokautom u drugoj rundi završio Filipa Wolanskog. "Nitro" zasad nema dogovorenog protivnika, no nema sumnje kako će po običaju imati velku podršku publike u svom gradu.

Ništa manje impresivan nije bio niti srpski borac srednje kategorije Alekandar Ilić koji je na KSW-u 47 u svibnju također slavio spektakularnim nokautom protiv Damiana Janikowskog. "Joker" je potvrđen za Arenu, ali ime njegovog protivnika također nije poznato.

U Zagrebu ćemo gledati i jedog od najpopularnijih boraca iz regije Vasu Bakočevića. Iskusni Crnogorac vraća se u KSW nakon pet godina kako bi se obračunao s Borysom Mankowskim, bivšim prvakom velter kategorije koji je pojas izgubio od Soldića. "Psihopata" trenutno ima šest pobjeda u nizu dok će Mankowski tražiti povratak na pobjedničke staze nakon što je poražen u zadnja tri nastupa.

Ulazice za KSW 51 već su u prodaji i mogu se kupiti preko eventim.hr stranice na ovom LINKU.

KSW 51 Zagreb

Linker
26. travanj 2024 00:17