Regija

(FOTO) Pokrajac nakon velike objave poslao poruku Cro Copu

Igor Pokrajac i Mirko Filipović
 CROPIX, Davor Pongracic
Igor Pokrajac nedugo se nakon povlačenja u mirovinu zahvalio i najpoznatijem hrvatskom MMA borcu

Nedugo nakon što je u ponedjeljak objavio kraj karijere, Igor Pokrajac dodatno se zahvalio onima koji su mu u istoj godinama pomagali.

41-godišnji Zagrepčanin profesionalnu je karijeru započeo još tamo davne 2003. godine te je do dana današnjeg ubilježio 29 pobjeda, 15 poraza i jedan 'no contest'. 'The Duke' se u mirovinu povukao dva dana nakon neuspješnog nastupa u Poljskoj, odnosno poraza od Michala Kite, no jedan takav kraj nije nimalo umanjio sve ono što je postigao otkako se priključio ovome sportu.

Igor je bez ikakve rasprave na ovim prostorima ostavio duboki trag u MMA sportu, a njegov doprinos ne mjeri se samo rezultatima već i stvarima poput rada s mladim borcima koji su gotovo pa svakodnevno, pogotovo u dvorani zagrebačkog American Top Teama, mogli upijati znanje od jednog takvog istinskog MMA veterana.

A da nije zaboravio na one koji su upravo svojim znanjem pomagali i njemu, Pokrajac je pokazao kada se preko Instagrama prvo zahvalio svojim trenerima iz ATT-a, a potom i legendarnom Mirku Filipoviću s kojim je godinama surađivao i koji ga je zapravo upoznao sa svim čarima MMA sporta.

"Veliko hvala Cro Copu koji mi je pokazao svijet borilačkog sporta, ali mi i pružio priliku da postanem dio istoga", napisao je Pokrajac na Instagramu.

Linker
14. travanj 2024 00:30