Regija

(FOTO) Poljska protiv Hrvatske: KSW poster u prvi plan stavio glavnu poruku subotnje priredbe

 KSW
Nevjerojatno važna večer za hrvatski MMA bit će ona 14. studenog u poljskom Lodzu

Četiri hrvatska borca na jednoj KSW priredbi u srcu Poljske, to je nešto što zvuči uistinu nevjerojatno. No, već sama činjenica da ih je u Zagrebu prije godinu dana bilo pet, mogla je biti smjernica prema tome da je ovo moguće. No, u Zagrebu nije hrvatski borac bio u glavnoj borbi. A ovdje ih pratimo u glavne dvije.

Ne treba čuditi što je KSW u prvi plan odlučio staviti upravo činjenicu da program od ukupno osam borbi sadrži četiri međusobna duela hrvatskih i poljskih boraca pa je iz tog razloga objavljen još jedan poster za priredbu, na kojem se upravo oni nalaze.

Roberto Soldić testirat će se u srednjoj kategoriji protiv jedne od najvećih poljskih legendi, Michala Materle, Ivan Erslan napast će titulu poluteške kategorije borbom protiv Tomasza Narkuna, Francisco Barrio debitirat će protiv Mateusza Legierski, borca koji je također debitant, dok će Filip Pejić po prekid niza od dva poraza krenuti protiv Sebastiana Rajewskog.

Priredba se održava u subotu 14. studenog, s početkom od 20 sati, a ispod teksta možete vidjeti kako izgleda spomenuti poster.

KSW

Linker
19. travanj 2024 03:14