Regija

(FOTO) Sara Luzar-Smajić osvanula na plakatu za Fair FC 9

Sara Luzar Smajić i Firas Zahabi
 Screenshot (Instagram)
Hrvatska MMA borkinja Sara Luzar-Smajić će svoj drugi porfesionalni MMA meč odraditi na priredbi Fair FC 9, koja će se 5. listopada održati u njemačkom Bochumu. Protivnica će joj biti Kelig Pinson iz Belgije.

Luzar-Smajić je ovih dana osvanula na službenom plakatu priredbe koja se održava u "Ruhrcongress" centru u Bochumu. Bit će to prvi MMA nastup za Saru od kada je dio UFD Gyma u njemačkom Duesseldorfu. Nedavno je odradila meč prema kicboxing pravilima koji je trebao biti generalna proba za nastup u slobodnoj borbi.

Pinson je prema Tapologyju do sada odradila dva profesionalna nastupa uz polovičan uspjeh. U amaterskoj karijeri upisala je šest pobjeda i dva poraza, što svakako šalje upozorenje da nije riječ o običnoj prolaznici. Luzar-Smajić ima jedan amaterski meč i jednu pobjedu. U jedinom dosadašnjem profesionalnom nastupu je poražena od Talijanke Angelice Vezzoli odlukom sudaca.

Prema onome što se može čuti u borilačkim krugovima, od dolaska u njemački Duesseldorf, Luzar-Smajić je jako napredovala u svim segmentima slobodne borbe. Tamo radi s poznatim stručnjacima kao što je Ivan Hyppolite, a polodove tog rada bi trebali vidjeti na Fair FC-u 9.


Linker
23. travanj 2024 04:52