Regija

(FOTO) Trušček uoči velikog meča osvanuo u društvu Khabibovog oca

 Instagram
Ivica Trušček nalazi se u Uzbekistanu gdje će ove subote sudjelovati na GFC 20 priredbi. Hrvatski MMA veteran otkrio je preko društvenih mreža da je u petak odradio vaganje, a istog se dana pohvalio i jednom zanimljivom fotografijom.

'Terrora' čeka jedan od najvećih mečeva u karijeri i to protiv poznatog dagestanskog borca Shamila Zavurova.

35-godišnji Zavurov (36-5-1) znao je na početku karijere mentorirati Khabiba Nurmagomedova, a upravo bi UFC-ov prvak trebao ovoga puta biti u njegovom kutu.

Trušček je, spomenimo, u Taškent otputovao u društvu svog dugogodišnjeg trenera Krešimira Merčepa, a njih su dvojica danas osvanuli u društvu Khabibovog oca Abdulmanapa Nurmagomedova.

"TopDog Krešo Mečep, Khabibov tata Abdulmanap Nurmagomedov i neka budala koja sama sebe naziva Terror. Prava vaga je gotova, a ceremonijalna i presica slijede. Borba sutra od 16h po našem vremenu. Moja je predzadnja, oko 18 sati", napisao je ivica uz informacije gdje možete gledati njegov meč.

Truščeku će ovo biti već 72. meč u profesionalnoj karijeri i prilika da ugrabi 39. pobjedu. Legenda hrvatskog MMA-a slavila je u šest od posljednjih sedam nastupa, a taj jedan poraz stiže iz nedavno održane KSW 51 priredbe gdje ga je podijeljenom odlukom sudaca svladao Krystian Kaszubowski. Podsjetimo, Trušček je u taj meč uletio u posljednji trenutak kao zamjena za ozlijeđenog Aleksandra Rakasa.

Linker
08. svibanj 2024 02:57