Regija

Francisco ‘Croata‘ Barrio poručio: ‘Da se meni to dogodilo, ja se ne bih bacio na pod i tapkao‘

Francisco ''Croata'' Barrio
 Instagram (Francisco Barrio)
Popularni regionalni MMA borac Vaso Bakočević pretrpio je tešku ozljedu u porazu od ‘‘Croate‘‘

Dugo smo čekali borbu između Francisca ''Croate'' Barrija i Vase Bakočevića. Često je borba dobivala epitete ''najiščekivanije borbe u regiji'' te je trebala poslužiti kao šećer na kraju nakon sjajnih polufinala FNC Armagedon turnira. Nažalost, Bakočević je nakon nešto manje od trideset sekundi borbe ozlijedio lijevu nogu prilikom pokušaja low kicka svojom desnom nogom. Crnogorski borac završio je na podu uz bolnu grimasu, no Barrio je namirisao krv i agresivno napao. Brzo je ''Croata'' uhvatio Bakočevića u ''giljotinu'' i nakon samo 60-ak sekundi borbe, sudac je prekinuo meč, a Bakočević je završio u nesvijesti jer nije želio tapkati.

Sve u svemu poprilično nesretan epilog borbe na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. ''Panchi'' je emotivno i žestoko proslavio svoju pobjedu, a u izjavi nakon meča objasnio je pozadinu ''zle krvi'' između njega i ''Psihopate.

''Otkako sam se odlučio vratiti borbama nakon što me moj sadašnji sparing partner nokautirao (Filip Pejić 2014. godine na FFC 14 priredbi, op.a.), Vaso je odmah stavio na Instagram sliku kako me moj sparing partner nokautirao. Od toga dana rekao sam da ću ga pobijediti. Nitko nije vjerovao u mene, sada svi vjeruju.''

Savo Lazić, trener, timski kolega i dobar prijatelj Vase Bakočevića ubacio se u govor ''Croate'' te je zamolio da on kaže pokoju riječ. Publika je glasno negodovala, a Lazić je poručio:

''Francisco je zasluženo pobijedio. Ovo je sport i ne zaboravite da je ovo sport. Ovo nije nekakvo sranje. Svi smo ovdje zajedno patili i usrali su nas ovdje. Pošteno je pobjedio, a idući meč je protiv mene, ako Forgač bude zainteresiran.''

I sam ''Panchi'' rekao je kako će njegov idući meč biti protiv Save Lazića te je dodao nešto što je zvučalo poput nekakvog tipa oklade.

''Prvo sam pobijedio (Aleksandra) Jankovića pa Vasu (Bakočevića). Ako pobijedim tebe (Savu Lazića), želim udio u Fight Companyju (dvorana koju vode Vaso Bakočević i Savo Lazić koji je ujedno i glavni trener kluba).''

Lazić je dodao ''Ako pobijediš i mene, možeš doći držati treninge u Fight Companyju''.

Barrio je dodao kako želi deset posto od ukupnog iznosa članarina na što mu je Lazić rekao kako na to pristaje jer mora i on nešto jesti.

Zatražen je ''Croata'' da se osvrne i na ozljedu Vase Bakočevića.

''On me ismijavao da me koljeno boli ususret našoj borbi. Ja sam zadnji meč u KSW-u odradio s puknutim ligamentima na lijevoj nozi. Na dan meča puknuli su mi ligamenti, dakle odradio sam meč u KSW-u sa slomljenom nogom (pobijedio Bartlomieja Koperu). Zato, da se to meni dogodilo ovdje, ja se ne bih bacio na pod i ne bih tapkao. Ja se borim do kraja.'', dodao je Francisco Barrio za kraj ove vrlo zanimljive priredbe koju je prenosio službeni Youtube kanal portala 24 sata.

Linker
19. travanj 2024 23:09