Regija

Goran Reljić saznao ime novog protivnika, odmah se i sučelili!

Goran Reljić

 Screenshot(Youtube, Official Bkb)
Ovo će mu biti prva borba u novoj organizaciji

Naš iskusni MMA borac Goran Reljić dobio je protivnika za debi u novoj "Resurrection Fighting Alliance" organizaciji. RFA promocija je inače nova organizacija u Slovačkoj koja bi prema nekim predviđanjima trebala postati jedna od vodećih promocija u Europi u idućih nekoliko godina s obzirom na potencijal koji ima, borce koje dovode i honorare koje im osiguravaju. Unatoč tome što je već pronašao novu promociju Reljiću je ipak teško palo otkazivanje borbe jer je uvijek težio jačim i težim izazovima, a eventualna pobjeda protiv Evgenyja Erokhina mogla ga je dovesti do samog vrha kategorije i potencijalne borbe za naslov.

Podsjetimo se, "Ghost" se trebao boriti ovaj mjesec u Rusiji protiv iskusnog 35-godišnjeg Evgenyja Erokhina i to mu je trebao biti četvrti nastup za rusku organizaciju u gdje je do sada upisao dvije pobjede i jedan poraz. Nakon što mu je zabranjen ulazak u Rusiju iz diplomatskih razloga, svoje je mjesto pronašao u slovačkoj organizaciji u kojoj se u sklopu nedavno održanog eventa sučelio oči u oči sa svojim novim protivnikom.

Borba će se održati 23. srpnja (7.mjesec) u sklopu RFA 3 eventa, a protivnik će mu biti češki borac Vojtech Garba. Garba je do sada u karijeri odradio devet borbi, od kojih je u njih šest slavio, a tri puta je bio poražen. U pet navrata borbu je završio prekidom, a od Gorana je mlađi čak 12 godina. Do sada se još nije susreo sa protivnikom Reljićevog kalibra, tako da vjerujemo u rutinsku pobjedu našeg borca.

Goran je do sada nastupao u brojnim velikim MMA organizacijama kao što su UFC, ACA i KSW gdje se okitio pojasom, a natjecao se i u boksu golim šakama gdje je uspio postati svjetski prvak. Iskustva mu ne fali, kao niti motivacije, te vjerujemo kako će se vrlo brzo probiti na sam vrh nove organizacije.

Linker
20. travanj 2024 13:45