Regija

Hrgović podijelio fanove: 'Najveći potencijal kategorije!'; 'Ne, on je precijenjen!'

Filip Hrgović
 Damir Krajac / CROPIX
Filip Hrgović završio je svoj najveći meč do sada već u trećoj rundi, odnosno tada je prekidom zaustavio Erica Molinu. Velik je to rezultat i dokaz kako hrvatski teškaš ide pravim putem, ali fanovi u svijetu su podijeljenog mišljenja. Tako smo pronašli komentare u rasponu od onih koji Hrgovića proglašavaju budućim svjetskim prvakom pa do onih koji ga nazivaju precijenjenim.

Nije komplicirano pronaći mišljenja fanova o onome što je Filip Hrgović napravio u Diriyah Areni. Dovoljno je poslužiti se hashtagom na nekoj od najvećih društvenih mrežama i naći ćete se unutar gomile mišljenje ljubitelja plemenite vještine. No, ono što nismo očekivali je toliki raspon različitih mišljenja i dojmova kao što smo pronašli kad smo Twitter upitali za komentare meča Hrgovića protiv Moline.

Od onih koji su hrvatskim boksačem oduševljeni te istoga nazivaju budućnosti teške kategorije, preko onih koji smatraju kako mu treba još koja provjera pa sve do onih koje Filip nije uvjerio u to da može nešto napraviti protiv onih najboljih u ovom trenutku. Mi smo se potrudili odabrati one najzanimljivije komentare koji se nalaze ispod ovog odlomka.

"Hrgović je vrhunska klasa, svakako najveći potencijal teške kategorije."

"Ja moram ovo nazvati sranjem. Tip je ciljao potiljak apsolutno svaki put."

"Hrgović je tako precijenjen. Kažu da ima teške ruke, ali zapravo ima samo desnu ruku. Kad udara prebacuje svoju težinu na lijevu novu i ravnoteža mu nije dobra. Osim toga, prelako prima udarce preko lijeve ruke. Boksač iz samog vrha bi ga ubio."

"Molina je od početka tražio izlaz iz meča."

"Sviđa mi se Hrgović, jako dobar boksač. Ali, trenutno treba zaboraviti lov na Wildera. Volio bih ga vidjeti protiv Daniela Duboisa."

"Nakon ovakvih udaraca treba ga se zvati zecom, a ne životinjom."

"Bilo mi je drago kad je meč završio jer je Molina primao teške udarce od snažnog udarača Hrgovića."

"Hrgović protiv Joea Joycea kao idući meč? Zašto ne!"

"Ovo je bio smiješan meč."

"Ian John Lewis je najgori sudac u boksu. Ja ne razumijem kako on i dalje radi ovaj posao."

"Hrgović je rekao kako dolazi iza najboljeg kampa u svojoj karijeri. Ja to nisam primijetio. Sjajno je vidjeti da ima dobru bradu, no ako će nastaviti primati sve udarce desnom rukom, neće dugo izdržati. Ocijenio bih njegov nastup između tri i dva."

"Filip Hrgović djeluje kao jako dobar i vješt boksač, no isto tako je još uvijek miljama daleko od samog svjetskog vrha. Treba mu još koji korak prije napada na one najbolje."

"Dobar je Hrgović iako nisam vidio ništa posebno. No, Molina je jako dobra pobjeda za ovako ranu fazu karijere."

"Molina je čudan borac. Uopće mu ne treba puno da poželi izaći iz borbe pa čak i u onima gdje izgleda dobro, poput meča protiv Breazealea."

"Filip Hrgović dobit će priliku napasti WBC titulu prije nego Dillian Whyte."

"Impresivan nastup Filipa Hrgovića protiv Erica Moline. Ne bih to nazvao nekim ključnim testom kojeg je ovim putem prošao, ali je ovo bio nezaobilazan korak prema potencijalnom napadu na svjetsku titulu."

Linker
22. travanj 2024 23:45