Regija

Hrvoje Sep otkrio: Od veljače sam dio velike promotorske kuće

Hrvoje Sep
 Instagram
Hrvoje Sep danas u njemačkom Oberhausenu po 11. puta ulazi u profesionalni boksački ring. No, dolaskom u Njemačku Hrvoje je otkrio jednu vrlo bitnu informaciju u vezi njegove karijere. Napokon je pronašao nekoga tko će se brinuti za njegovu karijeru, odnosno potpisao je ugovor s velikom promotorskom kućom.

Sepa večeras u Oberhausenu čeka meč protiv Vedrana Šoškana iz BiH, a na istoj priredbi nastupaju još Mark De Mori i Vedran Vučević. Sep će tražiti 11. pobjedu u jednako toliko nastupa, ali je osim toga na Instagramu otkrio vrlo važnu informaciju.

Napokon je pronašao nekoga tko će mu pomoći u tome da karijeru dovede na višu razinu. Otkrio je kako je potpisao ugovor s promotorom, odnosno velikom europskom promotorskom kućom čiji će dio postati od veljače. To bi Hrvoju svakako trebalo olakšati posao u pronalasku mečeva, nakon što je od početka karijere boksao gdje god bi dobio ponudu, s ciljem da što prije izgraditi dobar omjer. Kako su mu 33 godine, zna da mu vrijeme ne ide u prilog. Uostalom, on sam smatra kako je vrijeme da krene boksati protiv sve boljih protivnika, s ciljem dolaska do prilike suprostaviti se nekome iz elite.

Član BK Leonarda sjajan je tehničar razornog udarca, komu profesionalni boks zapravo odgovara puno više od amaterskog, u kojem je upisao sjajnu rezultate. Zbog olimpijskog sna zadržao se u amaterima možda malo duže nego što je trebao, no svakako još ima vremena za napraviti puno toga dobrog u profesionalnoj karijeri.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Vjerujem da sad već svi znate da sutra u Oberhausenu boksam 11. profesionalni meč protiv Vedrana Šoškana iz Bosne i Hercegovine, ali to nije jedina vijest! Od veljače sljedeće godine bit ću dio jedne velike europske promotorske kuće! Hvala svima na porukama podrške/I believe by now all of you know that tomorrow in Oberhausen I'll be having my 11th professional bout, however that's not the only news. As from February 2020 I will became a part of big European boxing promotion! Wish me luck! #boxing #gym #martialarts #fight #boxeo #fighter #sport #boxingtraining #fighting #sports #health #boxer #champion #KO #knockout #TKO #instaboxing #gloves #ring #live #boxingleonardo #boxingsep #hrvojesep

Objavu dijeli Hrvoje Sep (@hrvoje_sep)

Linker
15. travanj 2024 16:11