Regija

Hrvoje Sep ‘sasuo paljbu‘ po Vasi Bakočeviću: ‘Borio sam se po gradovima za koje nisi ni čuo, takve kao ti rješavam lijevom rukom‘

Hrvoje Sep

 Screenshot (youtube, Ffc)
38-godišnji hrvatski poluteškaš aktualizirao je priču o borbi protiv Vase Bakočevića

Još od sredine prošle godine ‘‘šuška‘‘ se o meču između Vase Bakočevića i Hrvoja Sepa. Sve je započelo gostovanjem Leonarda Pijetraja u On Weight emisiji gdje se Pijetraj zajedno s Goranom Babićem ‘‘Hambijem‘‘ dotaknuo tog potencijalnog meča i obojica su se složili da se radi o odličnoj ideji. Nedugo poslije uslijedio je i odgovor od strane Bakočevića.

‘‘Ne znam tko je taj ‘Slep‘, ali što se mene tiče, može ako je lova prava. Čika Leo, ovo je moja igra.‘‘, poručio je Vaso putem Instagrama.

Inače, meč između Sepa i Bakočevića zamišljen je kao ‘‘bare knuckle‘‘ boksački meč, odnosno boks bez rukavica. Sep nema iskustva u tom sportu, dok Vaso Bakočević bilježi jako dobre rezultate u ‘‘bare knuckleu‘‘ i zato ističe da je to ‘‘njegova igra‘‘.

Nakon što su Pijetraj i ‘‘Hambi‘‘ pokrenuli tu priču, jedno vrijeme aktivno se pričalo o toj borbi, ali ništa konkretnije nije se dogodilo. No, Sep je prije nekoliko dana ponovno aktualizirao tu priču.

‘‘Neke stvari u profesionalnom sportu su dopuštene, a neke nisu pristojne niti ljudski. Vaso Bakočević ima istu priču kao Conor McGregor. Ista priča. Nisam protiv toga u normalnoj mjeri, ali neke stvari koje neki borci rade, kako se ponašaju i što govore u kontekstu zarade, veće marketinške isplativosti i sebe i meča, ono što se događa u svijetu, to je upravo ono što je napravio Conor McGregor. On je napravio karijeru na vrijeđanju drugih ljudi. Na ismijavanju drugih ljudi. U kontekstu karijere, najveće novce koje je zaradio, zaradio je na tim stvarima. Kad to ode predaleko, onda za mene nema više tu povratka.

Za mene Vaso Bakočević nije pravi borac. Ono što on radi, radi lošu reklamu borilačkom sportu. On ima dobrobit od ismijavanja i vrijeđanja drugih ljudi i to pokazuje koliko nam je društvo otišlo u pogrešnom smjeru. Vaso Bakočević predstavlja ono najgore od društva. Po meni. Kad gledam takve ljude, prvo što mi dođe da bi takve ljude bilo najbolje istući.‘‘, između ostalog rekao je Sep u velikom intervjuu za net.hr koji možete pročitati klikom na LINK.

Dakle, Hrvoje Sep veliki je protivnik pristupa kojem teže brojni današnji borci, a Vaso Bakočević jedan je od predvodnika tog pristupa među regionalnim borcima. Pronašao je Sep dobar način za ponovno aktualizirati priču o svom potencijalnom meču protiv Bakočevića, a jučer je putem Instagrama dodatno pojasnio zašto se dotaknuo Vase Bakočevića.

‘‘Dragi Vaso! Javljam ti se zato što sam nedavno prvi put u životu vidio tvoj meč i nisam baš shvatio na temelju čega govoriš da bi me pobijedio. Istina, meni je 38 godina, ali takve poput tebe još uvijek rješavam lijevom rukom. Očito živiš u iluziji da si nekakav bitan faktor u borilačkom svijetu, a najveći rezultat u tvojoj karijeri je poraz nokautom.

Davno sam ja svoju egzistenciju osigurao boreći se po gradovima i zemljama za koje ti nikad nisi čuo. Ne trebaš mi u karijeri i nema potrebe da me uopće spominješ, a svi znamo da nemaš ni hrabrosti, pa nemojmo uzalud trošiti riječi. Samo istina, nikad uvreda!‘‘, riječi su kojima Sep dodatno ‘‘potpaljuje vatru‘‘.

image

Sepov Instagram story

Instagram (hrvoje Sep)

Čini se kako je iskusni boksač iz Slavonije uistinu naumio ušutkati Bakočevića, a sada nam preostaje čekati i saznati hoće li neka organizacija ugovoriti ovaj meč. Nedavno smo na FNC-u gledali prvi ‘‘bare knuckle‘‘ boksački meč u toj organizaciji i kada bi FNC uspio fanovima pružiti borbu Sepa i Bakočevića, bio bi to odličan potez za dodatni iskorak te organizacije.

Linker
09. svibanj 2024 08:53