Regija

Ilić o podcjenjivanju Poljaka: 'Tek sad su shvatili da ja ovdje ne dolazim kao turist'

Michal Materla i Aleksandar Ilić
 KSW
Jedan od najboljih srpskih boraca osvrnuo se na posljednji meč i propuštenu priliku

"Veliki ispit i velika šansa za mene, malo je falilo...", napisao je u uvodu svoje objave Aleksandar Ilić koji je u subotu navečer bio vrlo blizu najveće pobjede u svojoj karijeri.

Popularni 'Joker' sjajno je u Lodzu otvorio sunaslovnu borbu KSW-a 55 i zamalo već u prvoj rundi nokautirao bivšeg prvaka, no Michal Materla preživio je Ilićev nalet, oporavio se od nokdauna i onda u drugoj rundi rastužio sve Aleksandrove fanove.

U nedjelju se Ilić preko Instagrama osvrnuo na tu borbu, zahvalio svojim navijačima, ali i podsjetio sve kako su ga Poljaci ponovno podcijenili.

"Dominantna prva runda protiv bivšeg prvaka KSW organizacije koju nitko nije očekivao osim nas, pojurio sam finiš i išao do završnice, ali nisam uspio... Čestitam Materli, ovim je pokazao koliko je tvrd i da nije džabe on bio i ostao prvak, malo ljudi se vraća iz ovakvih teških situacija... Hvala na porukama, ne mogu svima odgovoriti. Cijenim vaš trud i potrebu da se suosjećate sa mnom, ostaje velika žal za ovim mečom, druga velika šansa je propuštena", poručio je Ilić pa dodao:

"Nećemo odustati jer mi nismo za prosjek, a i na kraju krajeva kakav bih ja to bio primjer svojoj djeci kad bih rekao ne i povukao se... I zapamtite da su mi Poljaci dali jedan, a Materli 99 posto prije 10 dana, a dan pred borbu osam posto. I opet mislim da su shvatili tek sinoć da ja ovdje ne dolazim kao turist niti da igram kako oni žele... Još ćemo se boriti i ratovati s njima na svim frontovima!"

Linker
19. travanj 2024 04:16