Regija

Ishii prekidom obranio titulu, Milinković zaustavio japansku legendu!

 Screenshot Instagram
Uspješan dan za hrvatske predstavnike u Tokiju. Satoshi Ishii (23-11-1) i Saša Milinković (7-2) s pobjedama se vraćaju iz Japana!

Članovi Cro Cop tima sudjelovali su ove nedjelje na HEAT 46 priredbi i s nje odnijeli vrijedne pobjede prekidima.

Ishii je u prvoj rundi 'armlockom' zaustavio Brazilca Clebera Souzu (19-10-0) i tako prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Za Japanca s hrvatskom adresom ovaj je trijumf označio i obranu HEAT-ove teškaške titule do koje je istom tehnikom stigao 2. ožujka prošle godine kada je svladao Callyja Gibrainna de Oliveiru.

"Pobijedio sam! Hvala vam na podršci", napisao je Ishii na Instagramu označivši nekoliko osoba da bi na kraju dodao: "Hvala i Hrvatskoj".

Do pobjede je, svoje sedme u karijeri, stigao i Saša Milinković. Osječki je teškaš tehničkim nokautom u uvodnoj rundi porazio veterana Tsuyoshija Kosaku (27-21-2).

"Dobio sam. Nije prilika za prevelike statuse, ali moram se zahvaliti redom ljudima koji su mi pomogli da ovaj put dođem na istok spreman. Hvala Satoshiju na prilici, treninzima i velikom gostoprimstvu. Hvala ljudima koji su mi pomogli da prođem najteži dio. Cro Cop timu- Anti, Stipi, Kiletu i Cro Copu koji nas sve okuplja. Hvala mojoj ekipi u Osijeku- Luki, Ivici i Marinu na pruženoj pomoći. Zaista mi to puno znači. Hvala vam svima na porukama i podršci- zaista znači puno. Vraćam se kući mojim curama koje u svemu trpe najviše. Vidimo se uskoro", poručio je preko Instagrama nakon pobjede hrvatski teškaš.

Linker
25. travanj 2024 01:23