Regija

Ivica Trušček: 'Borba mene i Vase bila bi najveća na ovim prostorima, želim to!'

Trušček vs. Bakočević
 Fight Site
Ivica Trušček oduševljeno je reagirao na izjavu Vase Bakočevića, kako bi ovaj volio odraditi revanš protiv njega. Trušček, koji je u prvoj borbi slavio, itekako želi tu borbu i smatra kako je to zapravo najveća moguća borba na ovim prostorima.

Vaso Bakočević bio je ost posljedje emitirane epizode borilačkog specijala Podcast Inkubatora, a u zanimljivom razgovoru prisjetio se svoje borbe protiv Ivice Truščeka. Bio je velik duel održan na FFC 4 priredbi u svibnju 2013. godine. Da bi dobili neku sliku koliko je to davno bilo, možemo reći kako je Truščeku to bila 41. borba u karijeri (danas ih ima 73), a Bakočeviću tek 15. (danas je na 59). Trušček je slavio prekidom u drugoj rundi, tim putem prekinuvši svoj niz od šest poraza, a u samoj najavi borbe je šira regionalna publika po prvi put upoznala "ludost" Crnogorca.

Ta borba Vasi je ostala u jako dobrom sjećanju, a između ostalog je to poraz kojeg nije zaboravio. Otkrio je kako bi se Truščeku volio revanširati te da je raspoložen za organizaciju te borbe. Nije dugo trebao čekati na odgovor s druge strane. Ivica se javio putem Facebooka.

"Još jedna odlična epizoda Podcast Inkubatora s uvijek zanimljivim i zabavnim, mojim starim drugom i kolegom, Vasom. On je, između ostalog, rekao da želi revanš protiv mene", napisao je Trušček, da bi nastavio:

"Nikad nisam skrivao da sam, unatoč njegovim manama, ipak njegov fan pa nema smisla niti da sad krenem, jer će svi znati da lažem. Kad meč krene, izgledat će kao da ga mrzim, iako mi je zapravo drag. To je posebna vrsta ljubavi. Da se on maksimalno ne trudi slomiti mi vrat i poslati me kući u kolicima, izgubio bi sve moje poštovanje. On misli da je od naše posljednje borbe napravio dovoljno da me pobijedi, ja se molim Bogu da nije. Još i tada smo bili veliki meč, a sad će to biti najveći na ovim prostorima. Nadam se Megdanu u Beogradu ili Crnoj Gori jer je prvi bio u Zadru, još na FFC 4 prije sedam godina. Pao sam vagu i bio sam dosta teži od njega, s tim da sam ja još bio domaći borac kome je publika bila naklonjena. On je takav frajer da sve to nikad nije spomenuo pa ga zato poštujem još više i eto ja moram govoriti loše o sebi, a dobro o njemu. Od tada je odradio hrpu mečeva, popravio se tehnički i naučio neke nove fore, ali nisam ni ja spavao za to vrijeme. Bit će zanimljivo vidjeti tko se više trudio i brusio vještinu. Siguran sam da mu nije uvreda kad kažem da on nije najbolji protiv koga sam se borio, ali daleko me najviše ljudi pamti upravo po toj borbi. Pošto je sada poznatiji, ali također iskusniji i bolji, ovo će definitivno biti najvažniji meč moje karijere. Jedva čekam da sve dogovorimo i da civilizacija opet proradi, pa da Psihopata i ja pokažemo koliko smo necivilizirani ostali."

Iz ovog upisa čini se kao da Trušček već zna nešto više i da će se ta borba sigurno dogoditi. No, kad bolje promislimo, ako imamo takav dvojac koji se želi boriti međusobno, pa koji promotor u regiji bi ih odbio? Veselimo se toj borbi sigurno jednako kao i njih dvojica.

Prvu borbu Truščeka i Bakočevića možete pogledati u videu ispod teksta.

Linker
18. travanj 2024 20:47