Regija

Ivica Trušček nastupit će na FNC priredbi u Osijeku umjesto ozlijeđenog Ostaneka

Ivica Trušček

 Ronald Goršić/Cropix
Jedan od najpopularnijih hrvatskih boraca pridružuje se sjajnom programu

Nije nas nikako mogla razveseliti vijest kako talentiranog Marka Ostaneka ipak nećemo gledati 4. prosinca u osječkoj dvorani Gradski vrt. Trebala je to biti prva borba za člana Ban Teama nakon osvajanja titule pobjednika prve sezone FNC Armagedona, no ovog puta sreća nije bila na njegovoj strani. Dogovorenu borbu protiv Nikole Joksovića bio je prisiljen otkazati.

Srećom, FNC organizacija je jako brzo reagirala na najbolji mogući način. U njihovo borilište, po prvi put nakon sjajne pobjede protiv Vase Bakočevića na FNC 3 priredbi, ući će Ivica Trušček. Znajući koliko je ratnik iz Križevaca uvijek bio aktivan, pomalo nam nevjerojatno zvuči činjenica da od spomenute borbe, koja se održala posljednjeg dana srpnja prošle godine, "Terror" nije nastupio. To je ujedno i najdulja pauza u njegovoj karijeri koja traje od 2007. godine te u kojoj je ovaj 38-godišnjak upisao 74 profesionalna nastupa.

Nikola Joksović izuzetno je opasan i talentiran borac koji dolazi iz Srbije. Sedam profesionalnih mečeva odradio je 27-godišnjak iz dvorane Car Dušan Silni, a svih sedam puta slavio je prekidom. Pobjeđivao je Joksović poznata regionalna imena kao što su Marko Radaković i Bojan Kosednar, a trenutno posljednji nastup datira mu na lipanj ove godine. Nikola je u sklopu Megdan Fighting 9 priredbe savladao Marka Varđana.

Finale druge sezone FNC Armagedona održava se 4. prosinca, a osim glavne borbe u kojoj nastupaju Ivan Erslan i Luis Henrique da Silva, svakako će biti zanimljiv okršaj Saše Milinkovića protiv Olija Thompsona, kao i nastup Marka Bojkovića te šest finala druge Armagedon sezone.

Linker
20. travanj 2024 04:14