Regija

Jan Berus pobjedom se predstavio FNC-ovoj publici! Slavio je gušenjem u prvoj rundi, no jesmo li vidjeli rani prekid?

Jan Berus

 SCREENSHOT/VFN
Činilo se da je sudac mogao pustiti meč još nekoliko sekundi, ali pobjeda nije došla u pitanje

Glavni dio večeri otvoren je okršajem u velter kategoriji između ponajvećeg slovenskog talenta Jana Berusa i srpskog predstavnika, već dobro poznatog borca regionalne scene Jovana Kandića.

Odmah na početku meča Berus je preuzeo kontrolu u kavezu. Domaći borac napao je Kandića te nakon izvrsnog zadnjeg direkta je uslijedio Thai klinč gdje Berus odmah udara s par odličnih koljena. Borba se nastavlja na nogama i Slovenac nakon kontrole uspješno ruši protivnika.

Zatim je uslijedio razorni "ground and pound" te netom nakon toga Berus vrlo lako ulazi u full mount. Nakon par razornih udaraca, odlučio se na gušenje te je napao "arm triangle". Dobro je to zaključao, Kandićevo se lice crvenilo te je sudac prekinuo meč, iako se činilo da je to bilo malo prerano i da je mogao pustiti da se akcija odvija još koju sekundu. Ipak, pobjeda Berusa niti u jednom trenutku nije došla u pitanje te je slavlje pred domaćom publikom moglo početi.

Berus se predstavio FNC publici na najbolji način, a s obzirom na izvedbu koju je pružio, fanovi će zasigurno jedva čekati njegov novi ulazak u kavez najjače regionalne MMA promocije.

Linker
25. travanj 2024 22:32