Regija

Janičić demantirao borbu s Ćurkovićem: 'Postojala je solidna ponuda, no odradit ću KSW'

Miloš Janičić
 Fight Site
Iako smo jučer najavili kako bi treća priredba Fight Nation Championshipa trebala donijeti u regiji izuzetno intrigantan okršaj Miloša Janičića i Luke Ćurkovića, borac iz Crne Gore nam je objasnio kako ipak neće do borbe ta dva mlada velika talenta.

Iz izvora bliskih FNC organizaciji dobili smo informaciju koju smo jučer objavili, a koja je glasila kako će se na programu njihove treće priredbe, koja će se u travnju održati u maloj dvorani Doma sportova, naći borba velter kategorije između Luke Ćurkovića i Miloša Janičića. Kako je to borba koja se već ranije dogovarala i najavljivala, ali se nije uspjela održati, a naš je izvor bio itekako pouzdan, nismo dodatno provjeravali tu ekskluzivnu informaciju. Ipak, nju je demantirao upravo Miloš Janičić.

24-godišnji Crnogorac otkrio je kako to nije istina, odnosno da on tu borbu nije prihvatio. Razgovora o njoj ipak je bilo.

"Imao sam ponudu na stolu i to vrlo solidnu ponudu. Ali, propustit ću je zbog nastupa u KSW-u ili zbog neke druge još bolje ponude, ako se takva slučajno pojavi", rekao nam je danas Janičić, koji se nakon objave čuo i sa svojim nesuđenim protivnikom.

Janičić je svoju posljednju borbu održao na KSW 51 priredbi u Areni Zagreb, gdje je bolji od njega bio Roman Szymanski. Poljak je pobjedu uzeo jednoglasnom odlukom sudaca, a dojam je kako je Miloš prekasno prepoznao svoje prednosti i tek tada se na pravi način uključio u borbu. Danas o tom nastupu ima kratko i jasno mišljenje.

"Jednostavno je bio bolji i brži od mene. Ja osobno sam trebao više raditi na rušenjima. Mislim kako bih ga u revanšu pobijedio", rekao nam je, dok čeka potvrdu svoje druge borbe u poljskoj promociji.

Za Janičićevu karijeru brine se menadžer Ivan Dijaković koji bi mu uskoro trebao osigurati novi nastup. Kako sada stvari stoje, to neće biti u Domu sportova, no dok god je ponuda na stolu, ako je i dalje takav slučaj, ne treba otpisati niti takav krajnji rasplet ove situacije. No, u ovom trenutku službenog dogovora spomenute borbe nema.

Linker
19. travanj 2024 03:21