Regija

'Jokerovo' veliko srce: Aleksandar Ilić donira pojas prvaka u dobrotvorne svrhe

Aleksandar Ilić
 screenshot/KSW
Popularni srpski borac, Aleksandar Ilić, odlučio je napraviti veliku humanitarnu gestu

Jedan od najpopularnijih srpskih MMA boraca i KSW-ova zvijezda, Aleksandar Ilić, pokazao je veliko srce jednim itekako hvalevrijednim potezom. Naime, "Joker" će iskoristiti svoju popularnosti za jedno dobro djelo i to tako da će se istim putem odreći jedne od svojih najdražih borilačkih uspomena.

Naime, Ilić je odlučio na aukciju staviti svoj pojas prvaka Megdan FC promocije, a sav skupljeni novac ići će u dobrotvorne svrhe za djevojčicu Sofiju Markuljević. Riječ je o djevojčici kojoj je potreban novac za liječenje u inozemstvu, a čija je tužna priča ujedinila nama susjednu državu. Ilić se već ranije iskazao u jednoj sličnoj akciji, kao jedan od najžešćih pobornika "Tijaninog zakona".

Ilić je svoj pojas prvaka osvojio u travnju 2017. godine, a jednom ga je obranio prije nego je otišao u KSW, gdje se trenutno nalazi na omjeru od jedne pobjede i jednog poraza. Posljednji put je nastupio u studenom prošle godine, kad je unatoč ogromnoj podršci pune Arene Zagreb poražen od Cezaryja Kesika. Ta borba potvrdila je koliku popularnost je Ilić stekao u cijeloj regiji, a ova gesta pokazuje kako, osim dokazanih borilačkih, posjeduje itekako velike ljudske kvalitete.

Aukcija traje do 30. srpnja, a onaj tko ponudi najviše novaca će osim pojasa dobiti priliku jedan se cijeli dan družiti s Aleksandrom, odraditi trening te otići na večeru.

Sve informacije o tome kako sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji možete pronaći na Aleksandrovoj Facebook stranici.

Linker
25. travanj 2024 16:41