Regija

Jordan Barton obranio je pojas perolake kategorije, brutalno je nokautirao Itayja Tratnera

Jordan Barton

 TOMISLAV KRISTO Cropix
Bila je ovo prva obrana titule za Engleza i to na uistinu spektakularan način

Ako je nekom promaknulo, na ovoj priredbi također se nalazio i jedan meč za pojas. Radilo se o tome da je pojas perolake kategorije bio na kocki, a prvak Jordan Barton branio ga je protiv izazivača Itayja Tratnera.

Borba je krenula poprilično mirno, Tratner je bio nešto aktivniji, ali kao da je to bilo "zatišje pred buru". Prvim udarcem Barton je uzdrmao protivnika, a onda ga dovršio razornim lijevim aperkatom i teško ga nokautirao.

Bila je ovo prva obrana titule za Engleza i to na uistinu spektakularan način. Tratner nije bio svjestan gdje se nalazi i što radi, a "The Lord" je "lordovski" odradio ovaj meč i pokazao da je viša razina za sve ostale u perolakoj kategoriji FNC-a. Sada je pitanje što je iduće za njega, vjerujemo da bi iz FNC-a voljeli da nastavi braniti pojas u promociji, ali teško je za povjerovati da neće dobiti ponudu neke veće organizacije.

Nakon meča je izjavio:

"Osjećam se odlično. Pokušavao sam pronaći željenu distancu i ne srljati, a i uspio sam u tome. FNC je odlična organizacija, a borio sam se u mnogim dobrim promocijama. Vratit ću se u Puli, stvarno bih to volio, a da protivnik bude Rony Jason".

Linker
27. travanj 2024 10:43