Regija

Još jedna bomba iz PFL-a: Crnogorka Julija Pajić nastupit će u ženskom turniru

Julija Pajić
 Pitbull.rs
Osim rostera teške kategorije, PFL je danas otkrio i osam sudionica ženskog turnira lake kategorije

Iako je početkom jeseni otkrila kako je potpisala ugovor s Bellatorom te da bi trebala uskoro odraditi borbu u promociji Scotta Cokera, crnogorska borkinja Julija Pajić napravila je preokret te se našla u turniru ženske lake kategorije Professional Fighters Leaguea, kategorije čija je vladarica velika Kayla Harrison.

U lov na titulu koja je po mnogima rezervirana za dvostruku zlatnu olimpijku u judu (u prvoj je sezoni dominantno prošle kroz turnir), 23-godišnja Pajić krenut će 23. travnja. U turniru će nastupiti osam djevojaka, a osim već spomenute Harrison (8-0), tu su prošlosezonska finalistica Larissa Pacheco (13-4) te Genah Fabian (2-1), koja se prošle sezone našla u polufinalu. Preostale sudionice su debitantica poput Julije, a to su Belgijka Cindy Dandois (16-5), koja je itekako poznata fanovima iz UFC-a i nekih drugih promocija, Brazilka Mariana Morais (16-10) koja je prepuna iskustva iz Invicte, KSW-a i Shooto promocije, Amerikanka Laura Sanchez (1-0) te Olena Kolesnyk (5-2), borkinja koja dolazi iz Invicte, a poznata je po nadimku "Pretty" (Ljepotica).

Pajić će uz spomenutu Sanchez svakako biti najneiskusnija borkinja, budući da je odradila tek tri profesionalna nastupa. Ova 186 centimetara visoka djevojka inače živi u Njemačkoj, a nastupa pod zastavom Crne Gore. Već samom svojoj pojavom 2019. godine zaintrigirala je regiju. Vrlo atraktivan izgled, agresivan stil borbe te simpatičan "auslanderski" govor hrvatskog ili srpskog jezika, sve je to ono što je u startu bilo vrlo zanimljivo, kao i neka automatska mističnost koja dolazi uz nju i njenu samu pojavu. Vjerojatno je kombinacija svega toga privukla i PFL pa joj je ta promocija pružila ovu veliku priliku.

image
Professional Fighters League

Linker
19. travanj 2024 22:01