Regija

Kakva bomba iz FNC-a! U zagrebačkoj Areni gledat ćemo povratak Đanija Barbira protiv Spahovića, Batinić ide na UFC-ovog veterana!

FNC 20

 Screenshot (instagram, Fnc Mma)
Kakav ‘‘card‘‘ se sprema, a već sada djeluje da bi ovo mogao biti najbolji FNC-ov event do sada

Iz mjeseca u mjesec, a zatim iz eventa u event, FNC diže cijelu priču oko sebe na jedan viši nivo. Osim fenomenalnih borbi i spektakularne produkcije nedavno u Puli, najavljen je i veliki event u zagrebačkoj Areni u jedanaestom mjesecu ove godine. 23.11. je datum kojeg svi moramo zabilježiti, jer nas očekuje prava bomba!

Već smo od ranije znali da će se na priredbi boriti Miran Fabjan i Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić, a ovo je priredba na kojoj će Ilić imati svoj FNC debi. No, ono što je FNC danas objavio dodatno će podići priredbu na jednu veću razinu, a u nastavku možete pročitati o čemu se točno radi.

Naime, ovo je priredba na kojoj će se u kavez konačno vratiti Đani Barbir! Prvak srednje kategorije zbog raznih ozljeda i otkazivanja protivnika nije nastupao od petog mjeseca prošle godine i FNC 11 priredbe, a prava poslastica nas očekuje kada je u pitanju protivnik. Tomislav Spahović napast će Barbira i njegovu titulu u srednjoj kategoriji, što znači da je ispuno ono što već dugo najavljuje – prelazak u srednju kategoriju! Jedva čekamo vidjeti ovaj dvojac u kavezu, odnosno kako će Đani izgledati nakon duge pauze, a i kako će se Tomo snaći u srednjoj kategoriji.

Treća borba koju je danas FNC potvrdio jest i ona za titulu u poluteškoj kategoriji. Prvak Matej Batinić također se vraća u kavez, a protivnik će mu biti UFC veteran, poljski borac Krysztof Jotko.

Kakav ‘‘card‘‘ se sprema, a već sada djeluje da bi ovo mogao biti najbolji FNC-ov event do sada. Ostaje nam za vidjeti što će nam još organizacija pripremiti, a već jedva čekamo FNC 20!

Linker
17. rujan 2024 11:55