Regija

Kincl ozlijeđen, Soldić dobio novog protivnika za subotnji KSW 50

Roberto Soldić
 screenshot
Roberto Soldić dobio je novog protivnika za svoj subotnji nastup na KSW 50 priredbi u Londonu. Patrik Kincl doživio je ozljedu na jednom od posljednjih treninga, no promocija se potrudila svom prvaku naći dobrog protivnika. Borit će se protiv Michala Pietrzaka, no borba neće biti za titulu.

Patrik Kincl trebao je biti vrlo zanimljiv ispit za Roberta Soldića, budući da je riječ o trenutno možda i najboljem češkom borcu koji se nalazi u odličnoj formi. Ipak, doživio je ozljedu ramena od koje se nije uspio oporaviti i morao je otkazati borbu. KSW nije imao plan izgubiti Soldića nakon što je program već doživio nekoliko udaraca i uspjeli su reagirati na pravi način.

Hrvatskom borcu suprotstavit će se Michal Pietrzak, borac najavljen kao jedan od najboljih poljskih hrvača, a inače nastupa u srednjoj kategoriji. Može se pretpostaviti kako će ova borba zbog toga biti dogovorena u međukategoriji, no još se čeka službena potvrda. Do sada je ovaj borac upisao osam MMA pobjeda i tri poraza, a slavio je u šest od posljednjih sedam. No, Soldić je uvjerljivo najpoznatije ime s kojim se do sada susreo.

Tako je ovaj jubilarni KSW event pao s četiri na tri borbe za titulu, no Roberto će svoj pojas vrlo brzo braniti tamo gdje najviše želi, u zagrebačkoj Areni i to 9. studenog. Ovaj program inače predvodi Phil De Fries, koji će braniti pojas teške kategorije protiv Luisa Henriquea. Tomast Narkun branit će svoj u poluteškoj protiv Przemysława Mysiale, dok će se za titulu lake kategorije boriti Norman Parke i Marcin Wrzosek.

Linker
25. travanj 2024 12:52