Regija

Kladionice favoriziraju Poljake: Samo je Soldić favorit od hrvatskih predstavnika, pogledajte tečajeve!

Roberto Soldić, Ivan Erslan, Filip Pejić i Francisco 'Croata' Barrio
 KSW
Malo smo se i iznenadili kad smo vidjeli koliko 'bookmakeri' ne vjeruju nekim hrvatskim predstavnicima

Hrvatska će ove subote imati čak četiri predstavnika na velikoj KSW 56 priredbi, a mi smo odlučili provjeriti kako kladionice gledaju na njihove okršaje u poljskom Lodzu.

Roberto Soldić (17-3) nakon više od godinu dana pauze vraća se u KSW-ov kavez, ali ne kako bi branio svoju titulu u velter kategoriji. 'RoboCop' se vraća kao borac srednje kategorije, a u glavnoj borbi KSW-a 56 za suparnika će imati bivšeg prvaka Michala Materlu (29-7).

Soldić je, prema mišljenu 'bookmakera' veliki favorit u ovom susretu te se tečajevi na njegovu pobjedu kreću oko 1.30, dok oni na poljskog veterana iznose od 3.20 do 3.70.

Za razliku od Soldića, kladionice baš i ne vjeruju Ivanu Erslanu (9-0, 1 NC) koji u Lodzu napada titulu u poluteškoj kategoriji. Iako je najbolji hrvatski poluteškaš neporažen u dosadašnjoj karijeri, aktualni prvak Tomasz Narkun (17-3) po tečajevima je veliki favorit. Stoga se svima koji vjeruju u Erslanov trijumf otvara prilika za potencijalno odličnu zaradu jer na hrvatskog je nokautera tečaj postavljen na visokih 4.00 - 4.15, dok onaj na njegovog suparnika iznosi vrlo skromnih 1.20 - 1.35.

Ogroman je 'underdog' i Francisco 'Croata' Barrio (7-1). Argentinsko-hrvatskog borca u njegovom KSW debiju čeka neporaženi poljski talent Mateusz Legierski (6-0). Kladionice su kod ovog okršaja postavile tečajeve od 1.17 - 1.40 i 4.25- 4.42 u korist mladoga Poljaka.

Što se tiče Filipa Pejića (14-4-2) i Sebastiana Rajewskog (9-5), tu su kladionice lagano naklonjene 28-godišnjem Poljaku. Na Rajewskog je tečaj postavljen na 1.70, dok se onaj na 'Nitra' kreće od 2.00 do 2.25. No, treba istaknuti da bi tu možda situacija bila i nešto drugačija da Filip nije u posljednjim trenucima uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Michala Sobiecha.

Jesu li vas iznenadili ovakvi tečajevi?

Linker
25. travanj 2024 03:34