Regija

Kladionice ne vjeruju Anti Deliji, prva borba protiv Cappelozze ostavila je jak dojam

Ante Delija
 screenshot (YouTube, PFL)
Ante Delija nije jedini koji svojom pobjedom u PFL finalu ima priliku dobro zaraditi

Kao što se možda moglo i očekivati, Ante Delija u najveću borbu svoje karijere ulazi kao autsajder. Ekspresni poraz u prvom ogledu s Brunom Cappelozzom, ali i impresivna serija nokauta kakvom je Brazilac došao do finala, nisu mogli ne ostaviti utjecaj pa će hrvatski teškaš u ovaj meč ući uz drugačije postavljene kvote nego što je to bilo u svibnju, kad je protiv ovog protivnika prvi puta odradio borbu.

To zapravo Anti, ali niti njegovim navijačima, nikako ne treba smetati. Naime, i sam je Delija priznao kako je do poraza u prvoj borbi velikim dijelom došlo zbog toga što je Brazilca podcijenio te tako suviše opušteno ušao u borbu. Upustio se u razmjenu udaraca bez da je bio svjestan koliko je to način borbe koji njegovom protivniku u potpunosti odgovara. Da to slikovito opišemo, Ante je uzeo loptu i odmah je stavio protivniku na "penal". Ovog puta to neće biti slučaj.

Ipak, kao što je navedeno, dovoljno je uzeti sve reference u obzir da bi se opravdali tečajevi kladionica. Tečaj na Antinu pobjedu tako iznosi 2.65, dok je na Cappelozzu 1.45. Svakako vrijedi navesti kako je tečaj na Antu narastao zbog velikog broja uplata na pobjedu njegovog protivnika, budući da je kod većine kladionica "otvorio" s između 2.00 i 2.20.

Također vrijedi spomenuti da je situacija kod prve borbe bila takva da je tečaj na Antinu pobjedu bio 1.20, a na Cappelozzinu čak 4.75.

Delija je inače autsajder u sličnom omjeru kao sada bio i prije polufinalne borbe protiv Denisa Goltsova. Tko mu je tada vjerovao, mogao je dobro zaraditi pa tako mogu i ovi koji će mu vjerovati sada. Treba samo pregledati ponude i pronaći tko je u njih uvrstio PFL finale, priredbu koja donosi još nekoliko dobrih ponuda. No, to vam prepuštamo da provjerite i procijenite sami.

Ante Delija pun samopouzdanja odlazi po milijun dolara, svjestan što si ovog puta ne smije dozvoliti. Ima li Cappelozza neko druge oružje ako mu ovog puta plan iz prve borbe ne upali? To ćemo saznati u srijedu kasno navečer.

Linker
18. travanj 2024 13:11