Regija

Kladionice novom Soldićevom protivniku daju još manje šanse nego Kinclu

Roberto Soldić
 Instagram
Kako se promijenio protivnik Robertu Soldiću, tako se pojavila i nova ponuda kladionica za borbu hrvatskog borca. Zapravo, puno toga se nije promijenilo budući da ste teško mogli na Soldićevoj pobjedi zaraditi neku značajniju cifru. No, sad je to još teže budući da se Michala Pietrzaka smatra još većim autsajderom.

Za borbu protiv Patrika Kincla, koeficijenti su bili postavljeni tako da bi ste ulog na Roberta Soldića množili s 1.18, dok biste u slučaju pobjede borca iz Češke mogli dobro zaraditi. Ponuđeni tečaj na njegovu pobjedu i osvajanja pojasa KSW prvaka velter kategorije bio je 4.35. I tu je riječ o ponudi oko koje je većina kladionica bila usuglašena.

Nakon što je jučer objavljen novi protivnik za Soldića, provjerili smo kako sad stvari stoje. Naime, koeficijent na pobjedu RoboCopa protiv Michala Pietrzaka je 1.10, dok bi vam pobjeda poljskog hrvača, ako vjerujete u nju, mogla vaš ulog množiti s 5.75. Poljak u borbu ulazi nemajući apsolutno što izgubiti i svjesni smo kako neće to biti lak posao za Soldića. No, isto tako mislimo kako je ponuda apsolutno opravdano postavljena na ovaj način, budući da je Roberto u svoje posljednje tri borbe izgledao senzacionalno.

Soldić ovim putem neće braniti pojas, budući da je borba protiv Pietrzaka dogovorena u međukategoriji do 80 kilograma. Za obavljanje te dužnosti će sa zadovoljstvom pričekati 9. studenog i veliki spektakl u zagrebačkoj Areni koji će upravo on predvoditi.

Linker
23. travanj 2024 19:42