Regija

Krofak uskočio na SBC 27, čeka ga iskusni srpski veteran

Stanislav Krofak
Hrvatski MMA borac Stanislav Krofak će nastupiti na 27. eventu srpske borilačke promocije Serbian Battle Championship (SBC), koji se održava 14. ožujka u Vrbasu. Protivnik će mu biti iskusni srpski Borac Nemanja Uverić, a meč će se održati u kategoriji do 77 kilograma.

Ovo će za Krofaka biti treći nastup u SBC-u i pokušaj da stigne do svoje druge pobjede. Za sada je na SBC-u 20 poražen od Mire Jurkovića, da bi na SBC-u 22, u idućem nastupu, svladao Nebojšu Mršića. Ukupno u karijeri "Pantera" ima 8 pobjeda i 3 poraza, a dvoboj protiv iskusnog Uverića će mu biti ozbiljan test jer će s druge strane kaveza imati iskusnog i kvalitetnog protivnika. Krofaka smo posljednji put gledali nedavno na FNC-u 2 kada je ostvario posljednju pobjedu.

Uverić se prošle godine vratio u MMA vode nakon četiri godine pauze. Za sada je u dva nastupa za SBC ostvario polovičan učinak, a ukupno u MMA karijeri ima 7 pobjeda i 5 poraza. Ovaj regionalni veteran je svoju borilačku karijeri započeo još 2010. godine i tada se borio protiv poznatih imena kao što su Bojan Veličković ili Primož Vrbinc, no 2015. godine se odlučio povući sa scene.

View this post on Instagram

Novi protivnik za Nemanju Uverića na SBC 27 Revenge 14. marta u Vrbasu - Stanislav "Pantera" Krofak Još jedna promena na najboljem SBC fight cardu do sada, i ipak novi protivnik za nokautera iz Subotice! Nažalost, opasni nigerijski borac koji je nedavno najavljen kao Uverićev rival, iz tehničkih razloga neće biti u mogućnosti da do zakazanog datuma dobije vizu za Srbiju, tako da će njegov SBC nastup biti odložen za narednu veliku SBC manifestaciju koja se već 24. aprila održava u Odžacima! O Nemanji Uveriću znamo sve, kao jednom od poznatijih boraca u zemlji o regionu koji je uvek spreman na beskompromisnu borbu i udaračke razmene, i nakon strahovitog nokauta kojim je stigao do velike pobede na SBCu 25 Revenge, verujemo da nas očekuje još bolje izdanje subotičkog nokautera u pokušaju da upiše osmi profesionalni trijumf! Nemanja je pravi ratnik koji ne bira protivnike i uvek bez oklevanja prihvata borce koji kao i on idu samo na prekid i tako će biti i u ovom meču, zato se i uklopio u naš sistem i samo takvi borci su i dobrodošli u SBC Revenge! Na drugoj strani SBC heksagona čekaće ga novi protivnik, dobro poznato ime regionalne scene i SBC manifestacija, Stanislav "Pantera" Krofak! Ovaj borac dolazi iz Hrvatske i predstavlja Pantera tim. Stanislavu će ovo biti treći nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima i osvajač brojnih odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj dvanaestoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, devete u karijeri, i zaustavi popularnog borca iz Srbije, i nastavi pobednički niz na najbolji mogući način. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč na internacionalnoj sceni, ovog puta pred publikom u Vrbasu, na istorijskom SBC fight cardu! Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj, jer verujemo da nas očekuje pravi rat u Serbian Battle Championship kavezu 14. marta u CFK u Vrbasu!

A post shared by Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) on

Linker
17. travanj 2024 21:30