Regija

Lazić se oglasio povodom tragične smrti Stefana Savića: ‘Ovo je veliki poraz za sve nas, heroji su na nebu‘

Stefan Savić i Savo Lazić

 MIHAILO EROVIć/INSTAGRAM
Koliko je bio kvalitetan govori i podatak da je bio brončani na prošlogodišnjem amaterskom SP-u

Regionalni borilački svijet potresla je vijest o smrti talentiranog srpskog borca Stefana Savića. Ogromna je ovo tragedija koja je potresla Srbiju, ali i kompletnu regionalnu MMA zajednicu jer je 22-godišnjak bio velik talent i blistava karijera bila je pred njim.

Koliko je bio kvalitetan govori i podatak da je na prošlogodišnjem svjetskom amaterskom prvenstvu u Tirani uzeo brončanu medalju. Izbornik srpske reprezentacije tada je bio Savo Lazić, koji se na društvenim mrežama oglasio povodom ovog užasnog događaja, a objavu prenosimo u cijelosti:

"Većina ljudi iz borilačkog svijeta upoznata je s ovim što se dogodilo našem Stefanu Saviću. Želim se izjasniti kao Stefanov prijatelj, izbornik... Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, prije svega za njegovu obitelj, trenera, timske kolege i prijatelje iz kraja... Davno je rečeno: Heroji su na nebu" te je stavio emotikon slomljenog srca.

image

Instagram story Save Lazića

SCREENSHOT

Počinitelj ovog gnjusnog djela oštrim predmetom ubola je Savića u prsa. Iako je prevezen u Hitnu, nedugo poslije podlegao je ozljedama te je u ranim jutarnjim satima 25. veljače ugašen još jedan mladi život. Još jednom ćemo obitelji i prijateljima izraziti iskrenu sućut te im želimo puno snage da izdrže ove teške trenutke.

Linker
21. travanj 2024 13:40