Regija

Lemmy Krušič na idućoj se KSW priredbi vraća u borilište poljske promocije

Lemmy Krušič i Sebastian Przybysz
 Damir Krajac/CROPIX
Slovenski borac nastupit će po prvi put nakon studenog 2019. godine

Došlo je vrijeme i za drugu KSW borbu Lemmyja Krušiča, uz Uroša Jurišića svakako najpoznatijeg, ali vjerojatno i najboljeg MMA borca iz Slovenije. Član zagrebačkog ATT-ja ugovorio je borbu za iduću priredbu poljske promocije, koja se održava 17. srpnja. Točna lokacija priredbe za sada još uvijek nije navedena.

Krušiča (20-7, 0-1 KSW) će čekati veliki poljski potencijal bantam kategorije, David Martinik (4-2, 0-1 KSW). 23-godišnji borac u siječnju je debitirao u promociji, no tim putem je bolji od njega bio Pawel Politylo. Protiv Slovenca će tražiti pobjedu kojom bi potvrdio svoju vrijednost.

Krušiča nismo gledali od studenog 2019. godine, kad je na KSW priredbi u Zagrebu odradio borbu protiv Sebastiana Przybysza. Protiv aktualnog prvaka odradio je uzbudljive tri runde te je na kraju nagrađen bonusom za borbu večeri priredbe u Areni, što je svakako malo ublažilo poraz sudačkom odlukom. Odlično je parirao borcu koju je nakon toga odradio niz sve do osvajanja titule, a to je samo znak da bi uz pokoji dobar rezultat Lemmy možda mogao doći do revanša. Prvi korak svakako bi bila pobjeda nad Michalskim

KSW 62 za sada ne izgleda previše atraktivno globalnoj publici, budući da su poljske zvijezde u glavnim ulogama. Artur "Kornik" Sowinski, jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih poljskih boraca, suprotstavit će se Sebastianu Rajewskom, dok će se Michal Michalski boriti protiv neporaženog Adriana Bartosinskog. U glavnoj borbi trebao bi nastupiti Szymon Kolecki, ali protivnik za zlatnog hrvačkog olimpijca iz Pekinga još uvijek nije pronađen.

Linker
18. travanj 2024 16:57