Regija

Loše vijesti: Opačić je već bio u Singapuru kad je saznao da mora otkazati nastup na velikom eventu

Rade Opačić
 Instagram
Ponovno se umiješao koronavirus i po drugi put odgodio Radin meč s udaračem iz Švicarske

Rade Opačić trebao je ovoga četvrtka nastupiti na jednoj od najvećih priredbi singapurskog ONE Championshipa, ali od njegove borbe protiv Patricka Schmida ipak neće biti ništa.

Primijetili smo još ranije tijekom dana da je ime izuzetno talentiranog kick-boksača iz Beograda odjednom nestalo s popisa borbi, a sada smo saznali i o čemu je riječ. Naime, ponovno se umiješao koronavirus i po drugi put odgodio Radin meč s udaračem iz Švicarske. Samo što je razlika da ovoga puta pozitivan nije bio Schmid, već srpski borac koji je to saznao nakon što je već stigao u Singapur.

"Nažalost, loše vijesti iz Singapura. Kao što sam već najavio, trebao sam nastupiti na jednom od najvećih ONE Championship evenata ikada, međutim, korona je i ovoga puta spriječila moj susret sa Švicarcem Patrickom Schmidom. Prvi se put to dogodilo u siječnju kada je borba propala zbog njegovog pozitivnog PCR testa, a ovoga je puta to slučaj bio sa mnom.

Na prvom PCR testu, odnosno neposredno pred let za Singapur, bio sam negativan i osjećao sam se nikada bolje što se tiče i forme i zdravlja. Zatim je slijedilo testiranje po slijetanju u Singapur i dan poslije saznajemo da mi je pozitivan nalaz, bez ikakvog simptoma koji bi ukazivao na to. U pokušaju da mi spase meč, odradili su dodatni test na antitijela koji se pokazao pozitivnim odnosno dobrim po mene, ali i još jedan PCR test koji je opet došao kao pozitivan na koronu. Sijedi karantena, meni, kao i mom treneru koji je bio negativan na svim PCR testovima", napisao je Opačić na Facebooku, a njegovu poruku možete u cijelosti pročitati u nastavku članka.

Linker
19. travanj 2024 15:17