Regija

Mario Žgela: ‘Pio sam svaki dan prije meča i brutalno nokautirao protivnika. Tad sam vidio da mogu uspjeti‘

Mario Žgela

 SCREENSHOT
Cijeli intervju možete pogledati u videu na dnu članka

Mjesec i pol dana ostalo je do nove velike priredbe FNC-a. Najbolja regionalna MMA organizacija 30. ožujka prvi put će posjetiti Sloveniju gdje će održati 15. veliki "event" u Ljubljani. Arena Stožice bit će dom najatraktivnijih MMA borbi u regiji, a sve će predvoditi Miran Fabjan i Mario Žgela.

Upravo je potonji odradio intervju za YouTube kanal organizacije u kojemu se Marinu Bušiću, poznatijem kao "Prženje" u potpunosti otvorio i otkrio mnoge detalje o svojoj karijeri. Neki od vas nasmijat će vas do suza, a izdvajamo onaj koji je možda i najupečatljiviji.

Naime, pričao je o polufinalnom meču druge sezone Armagedona protiv Žarka Jankovića i otkrio da je svaki dan prije meča bio - pijan!

"Za taj meč... Baš sam pio. Svaki dan sam bio pijan. Svaki dan... Dođem s treninga, odem, napijem se, sutradan do treninga se opet otrijeznim i tako svaki dan tijekom tih priprema. Svaki dan sam bio pijan. Tad sam ga brutalno nokautirao i od tada više ne pijem. Vidio sam da mogu uspjeti u tom sportu i smanjio sam s unosom alkohola. Dobio sam volju za treningom (smijeh). Svaki dan, dva-tri mjeseca pred taj meč sam bio pijan", brutalno je iskren bio vinkovački nokauter (preciznije, Mikanovci).

U tom je intervjuu otkrio i razne druge zanimljive stvari, poput toga da uopće ne prati MMA, da je išao na popravni iz tjelesnog u srednjoj školi... Nećete zažaliti ako pogledate ovo!

Video cijelog intervjua ostavit ćemo na dnu članka, a o spomenutom meču i pijančevanju počinje pričati na 4:55.

Linker
26. travanj 2024 13:16