Regija

Marko Bojković nakon subotnje pobjede: ‘Željan sam krvi i ratovanja, pronađite mi novog protivnika!‘

Marko Bojković

 (foto: Uroš Arsić)
Talentirani srpski borac žali jer njegov meč nije dulje potrajao i želi se što prije vratiti u akciju

Odlično nastup pružio je 20-godišnji Marko Bojković (2-0-0) u subotu, na FNC 4 priredbi. Izuzetno talentirani borac iz Srbije u svom drugom profesionalnom MMA nastupu, savladao je Poljaka Dawida Galeckog (2-3-0). Bojković je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi i zapravo je lakše od očekivanog došao do pobjede.

Marka mnogi smatraju jednim od najvećih talenata u regiji, a na sceni se pojavio prošle sezone, u sklopu FNC Armagedon turnira. Puno je tenzija bilo između Bojkovića i njegovog protivnika iz Poljske. Od prozivki putem društvenih mreža, prijetnji preko medijskih kanala, pa do pokušaja obračunavanja već na vaganju. Oba borca pokazivali su veliku motivaciju da doslovno prebiju jedan drugog, no Bojković se na kraju pokazao kao ipak osjetno kvalitetniji borac. Marko se putem Instagrama osvrnuo na svoj nastup.

''Moj tim i ja smo vjerovali da je Poljak veoma tvrd. Svi koji su malo bolje upućeni znali su da je nevjerojatno tvrd, motiviran i opasan. Nije nasjeo niti na jednu moju provokaciju, nije ustuknuo ni koraka, zapravo je i izvan scene bio željan da mi otkine glavu. Što se onda dogodilo? Mislim da su kao i mnogi imali pogrešnu sliku o meni i svemu za što smo spremni moji treneri i ja. Mislim da je on bio samo još jedan igrač u mojoj igri, jer ja u ovome je**no uživam, ja za ovo živim... On je došao da se bori, da mi otkine glavu, a ja sam došao da cijelom svijetu pokažem da sam pravi sportski umjetnik. Međutim već nakon prve kontre prednjim krošeom, koja je odmah ritmički bila povezana sa zadnjim aperkatom, on odlazi u svoju sigurnu zonu - hrvanje. I tu je zapravo izvršio samoubojstvo.'', započeo je ''Skull Crusher'', a zatim je izrazio nezadovoljstvo svojim nastupom. Ne toliko zbog svoje izvedbe, nego zbog činjenice da se meč jako brzo završio, nakon samo 99 sekundi.

''Mnogo ljudi je ovu pobjedu vidjelo kao još jedan nevjerojatan nastup "The Skullcrasher-a",Međutim, ne i ja. Ostajem vrlo nezadovoljan ovim kratkim nastupom, iako sam uradio apsolutno sve što smo planirali i taktički osmislili, jer je sve bilo gotovo za manje od minute. Ostao sam dužan publici, ostao sam dužan FNC organizaciji, ostao sam dužan Icku (Bojkovićev trener, op.a.) koji me je opremio novim oružjem, a ja mrzim biti dužan i zato mi je**no najhitnije nađite novog protivnika, jer sam željan krvi i ratovanja'', objasnio je Marko.

Nema sumnje kako i svi regionalni fanovi s nestrpljenjem iščekuju njegov idući nastup, jer radi se o uistinu atraktivnom mladom borcu.

Linker
09. travanj 2024 01:02