Regija

Marko Bojković potvrdio datum svog sljedećeg nastupa: ‘Možda moj posljednji meč u Srbiji‘

Marko Bojković

 Instagram (marko Bojković)
22-godišnji borac lake kategorije najavio je nastup na spektaklu u Beogradskoj areni

FNC je prije nekoliko dana službeno potvrdio povratak u Beograd. 1. lipnja (šesti mjesec) održat će se FNC 17 event u glavnom gradu Srbije. Zasad nije poznato tko će nastupiti na toj priredbi, ali Marko Bojković svakako je ime koje fanovi očekuju na ‘‘fight cardu‘‘.

Ponajveći srpski MMA talent već sada je ponajveća zvijezda među regionalnim MMA borcima, iako iza sebe ima samo pet profesionalnih nastupa i tek su mu 22 godine. Miks Bojkovićevih odličnih nastupa i samopromocije čine ga zvijezdom, a ‘‘Skull Crusher‘‘ bit će među predvodnicima spektakla u Beogradu.

Potvrda njegovog nastupa nije došla od strane FNC-a, ali Bojković je danas putem Instagrama najavio kako će nastupiti u Beogradu.

‘‘1. lipnja u Beogradskoj (Stark) areni možda radim i svoj posljednji meč u Srbiji. Očekujte kao i uvijek, sve najgore od mene i jako lošeg protivnika.‘‘, napisao je Bojković s određenom dozom sarkazma.

Mnoštvo njegovih pratitelja u komentarima su spominjali ime Raimunda Batiste (18-3-0). 30-godišnji Brazilac spominje se kao potencijalni Bojkovićev protivnik, a radi se o vrlo opasnom borcu jako impresivnog ‘‘scorea‘‘. Batista je slavio u posljednjih četiri nastupa, a tijekom bogate karijere nastupao je i ruskoj ACA organizaciji (0-2 unutar ACA-e). Bio bi to vjerojatno najteži ispit u Bojkovićevoj dosadašnjoj karijeri, ali tek nam preostaje vidjeti koga će FNC dovesti Bojkoviću na spektaklu u Beogradskoj areni.

Koga god odaberu, ne sumnjamo da će Bojković biti više nego spreman i da nas čeka novi ‘‘show‘‘ u režiji ovog supertalentiranog srpskog borca. Interesantno je kako Bojković navodi da bi to mogao biti i njegov posljednji nastup u Srbiji. Možda Marko zna nešto što ne znamo, točnije, možda se priprema za prelazak u neku od većih svjetskih MMA organizacija. Marko i dalje ističe kako je njegov cilj prijeći u UFC direktno iz FNC-a, ali nije isključeno da se planovi promijene.

Početak njegovih priprema za nastup u Beogradu možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
16. travanj 2024 12:37