Regija

Matej Batinić vraća se u kavez na FNC 11, ide po treću pobjedu u isto toliko nastupa protv ukrajinskog poluteškaša

Zagreb, 071213.
KC Drazen Petrovic, Savska cesta.
Superfinale Hrvatske MMA lige. Borba za pojas u kategoriji do 93 kg.
Na fotografiji: Matej Batinic (plavi).

 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
Posljednji nastup odradio je u Sisku gdje je slavio protiv Poljaka Marcina Lazarza

Na dobro popunjeni "card" FNC 11 priredbe koja će se održati 28. svibnja (peti mjesec) danas je dodana još jedna borba. U kavez najjače hrvatske MMA promocije vraća se Matej Batinić (18-5).

Batiniću će ovo biti treći nastup u FNC-u te će tražiti svoju treću pobjedu, nakon što je u svom debiju porazio Dritana Barjamaja na FNC 8 koji se održao u Sutinskim Vrelima prošle godine u studenom (11. mjesec). Posljednji nastup odradio je u Sisku na FNC 9 gdje je slavio protiv Poljaka Marcina Lazarza dan prije Badnjaka.

Ovoga puta nasuprot njega će u kavezu stajati ukrajinski poluteškaš Aleksandr Pysanko (8-4, prema Sherdogu 9-5). "Hammer" je svoj posljednji meč odradio još u prosincu (12. mjesec) 2021. godine u Professional Fighter League Storm promociji gdje je porazio Tiaga Cardosa nokautom u prvoj rundi, a prije toga je slavio i protiv srpskog borca Adnana Alića.

Ukrajinac je u više od 60% svojih borbi slavio nokautom, što jasno pokazuje da preferira borbu u "stand-upu" te možemo očekivati vrlo zanimljivu borbu u kojoj bi oba borca mogla ići po finiš, a ne preostaje nam ništa drugo nego zaželjeti sreću Mateju te se nadati da će nastaviti svoj stopostotan niz u Areni Zagreb.

Linker
19. travanj 2024 00:28