Regija

Megdan 6: Vaso slavio za 20 sekundi, Milanov savladao Krstića, Joksović bolji od Radakovića

 Megdan Fighting
Srpska borilačka promocija Megdan Fighting održala je jučer u Beogradu svoju šeste priredbu. Na programu se nalazilo deset borbi iz kojih vrijedi izdvojiti ekspresnu pobjedu Vase Bakočevića protiv Maxima Soroke, kao i trijumfe Nenada Milanova, Ćede Pantića, Nikole Joksovića i Zuluzinha.

Pet kickboxing i pet MMA borbi održano je na Megdanu "21. veka", kako je ova promocija nazvala svoju šestu priredbu, ujedno prvu koju su održali u Beogradu. Štark Arena vidjela je puno akcije te pobjede nekih lokalnih ljubimaca.

Iako nije nastupio u glavnoj borbi večeri, svakako je najviše pažnje dobio Vaso Bakočević. Njegov zvjezdani status u Srbiji je velik, tako da ne treba čuditi što je dobio i najveće ovacije. Što se tiče nastupa, zamjenskog protivnika Maxima Soroku savladao je prekidom nakon samo 20-ak sekundi. Low kick udarcima poslao ga je na pod, a onda tamo i završio. To mu je prema službenim podacima bila 40. pobjeda u karijeri, a kratku snimku borbe podijelio je na svom Instagram profilu.

U glavnoj borbi večeri, Nenad Milanov savladao je Igora Krstića, u borbi proglašenoj duelom velikih MMA potencijala. Nikola Joksović prekidom u drugoj rundi savladao je favoriziranog Marka Radokovića, Vladislav Yankovski bio je bolji od Slobodana Đorđevića, dok je Zuluzinho i u revanšu uspio završio Aleksandra Aleksića.

Što se tiče kickboxing dijela, Alexander Ten jednoglasnom je odlukom bio bolji od Dušana Radovića, dok je Ramazan Razakov jednako tako savladao Novaka Radulovića. Izuzetno popularni Ljuban Vidović i Ćedo Pantić svoje su borbe završiti prekidima u drugoj rundi, a prva borba programa bila je ona u kojoj je Nikola Drobnjak bio bolji od Siliana Allejbeua.

Megdan 6 - Rezultati

Kickboxing

Nikola Drobnjak def. Siliano Allajbeu - jednoglasna sudačka odluka

Ćedo Pantić def. Robert Tiprigan - tehnički nokaut, 2. runda

Ramazan Razakov def. Novak Radulović - jednoglasna sudačka odluka

Ljuban Vidović def. Aleksandar Danilović - tehnički nokaut, 2. runda

Alexander Ten def. Dušan Radović - jednoglasna sudačka odluka

MMA

Zuluzinho def. Aleksandar Aleksić - tehnički nokaut, 1. runda

Vladislav Yankovsky def. Slobodan Ðorđević - prisiljavanje na predaju, 1. runda

Nikola Joksović def. Marko Radaković - nokaut, 2. runda

Vaso Bakočević def. Maxim Soroka - tehnički nokaut, 1. runda

Nenad Milanov def. Igor Krstić - jednoglasna sudačka odluka

Linker
14. travanj 2024 07:13