Regija

Megdan 7: Pantić savladao Petjea, fanovi frustirani odlukom sudaca

 Megdan
U Novom Sadu je održana sedma priredba Megdan FC promocije uz pobjedu Čede Pantića nad Samom Petjeom

Čedo Pantić upisao je najveću pobjedu svoje dosadašnje kickboxing karijere, savladavši Sama Petjea sudačkom odlukom nakon vrlo zanimljivog meča. No, teško je zaključiti koliko je svojom pobjedom zadovoljan. Naime, već nakon proglašenja se on sam iznenadio, što mu se moglo vidjeti na licu, a vjerojatno mu nije lako niti nakon komentara po internetu. Fanovi su frustirani odlukom te smatraju kako su suci pokrali Slovenca koji je prema njihovom mišljenju bio aktivniji i precizniji borac tijekom većine vremena u borilištu. Nezadovoljstvo je putem Facebooka otkrio i Petje osobno. Informacije do kojih smo došli otkrivaju kako su prve dvije runde bile vrlo kompetitivne te da je tijekom njih svaki borac imao svojih trenutaka, dok je u trećoj Petje bio puno bolji i konkretniji.

Glavna borba zapravo je pokvarila dojam jedne vrlo dobre i zanimljive priredbe. Nikola Joksović nastavio je svoj niz te došao do profesionalnog omjera 6-0, pobjedom nad Bojanom Kosednarom. Slovenski veteran ipak nije uspio parirati mlađem i motiviranijem borcu te je tapkao nakon zahvata u drugoj rundi. Daniel Toledo postao je Megdan FC prvak teške kategorije i to nakon što je u borbi protiv Mamadoua Senea zamijenio Sašu Milinkovića. "Jacare" je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi, a pobjedu u teškaškoj borbi upisao je Aboubacar Bathily, koji je u prvoj rundi završio Milana Vrbića.

Svakako još vrijedi spomenuti ekspresnu pobjedu Miloša Janičića nad Ivan Šakiće, dok je ostatak pobjeda pripao Igoru Nistoru, Nenadu Milanovu, Jovanu Nikoliću i Borisu Markoviću.

Megdan "Za bolja vremena" - Rezultati

Čedo Pantić def. Samo Petje – Sudačka odluka
Nikola Joksović def. Bojan Kosednar – SUB (R2)
Daniel Toledo def. Mamadou Sene – TKO (R2)
Igor Nistor def. Damjan Savanović – Sudačka odluka
Aboubacar Bathily def. Milan Vrbić – TKO (R1)
Nenad Milanov def. Ales Ratej – TKO (R2)
Miloš Janičić def. Ivan Šakić – SUB (R1)
Jovan Nikolić def. Edin Sinanović – TKO (R2)
Boris Marković def. Predrag Jovanović – Sudačka odluka

Linker
19. travanj 2024 12:51