Regija

Megdan najavio intrigantni crnogorsko-bugarski okršaj

Miloš Janičić
 Darko Tomas / CROPIX
Srpska MMA promocija Megdan Fighting najavila je borbu koju su fanovi željeli vidjeti. U njihovo borilište vratit će se bugarski borac Jivko Stoimenov, a suprotstavit će mu se Miloš Janičić.

Nakon što se kroz borbu protiv jednog Crnogorcs proslavio i predstavio, Jivko Stoimenov nastavit će svoju karijeru u Megdanu putem borbe protiv drugog. Zapravo, teško da možemo reći kako se bugarski borac uistinu roslavio u borbi s Vasom Bakočevićem, budući da je poražen prekidom nakon dvije runde, gdje je Vaso kroz većinu borbe bio dominantan borac, no cijelom izgradnjom te borbe postao je poznato MMA ime u regiji te ga je Megdanova publika htjela vidjeti ponovno. I to upravo protiv drugog Crnogorca.

Miloš Janičić trebao bi nastupiti po prvi put nakon studenog proše godine i poraza u KSW debiju, kad je u Areni Zagreb bolji od njega bio Roman Szymanski. U Megdanu će nastupiti po četvrti put, tražeći četvrtu pobjedu. Ranije je bio uspješan protiv Dragutina Miloševića, Marka Radakovića i Zorana Đođa.

Borba će se održati u velter kategoriji (77.5 kg), a Megdan je najavio kako bi datum trebao biti početkom idućeg mjeseca, srpnja. Priredbi su dali ime "Za bolja vremena", što svakako pristaje situaciji u kojoj smo se našli.

Jivko Stoimenov je nakon spomenutog poraza od Bakočevića bio vrlo aktivan. Nakon te borbe održane u travnju 2018. godine, nastupio je sedam puta i upisao pet pobjeda, čime je njegov profesionalni omjer trenutno na 12 pobjeda i četiri poraza.

Linker
20. travanj 2024 02:33