Regija

Megdan objavio kompletan program za priredbu u Sremskoj Mitrovici

Megdan FC za nešto više od tjedan dana održat će svoj peti event i prvi izvan Novog Sada. Danas su objavili gotovo kompletan program borbi koje će se održati u Sremskoj Mitrovici.

Program petog Megdana predvodit će zapravo njihova najveća zvijezda, Vaso Bakočević. Samo dva tjedna nakon što je savladao Macieja Jewtuszka, "Psihopata" će testirati što može Maxim Soroka. U pitanju je ukrajinski borac, koji je do sada ostvario 15 pobjeda i 14 poraza. Sunaslovna borba pripada drugoj velikoj zvijezdi promocije, Čedi Pantiću. On je braniti kickboxing pojas kategorije do 70 kilograma, a pokušat će mu ga oduzeti Ramazan Razakov. Iskusni ruski borac već je nastupao u ACB promociji, što je svakako znak kvalitete.

S programa svakako vrijedi spomenuti MMA borbu neporaženih Milana Radokovića i Nikole Joksovića, kao i kickboxing meč Miloša Milovanovića protiv Olega Primacheva iz Ukrajine, borca koji ima iskustva u W5 promociji. Vrijedan spomena je i novi nastup Zuluzinha, svojevrsne ikone legendarnog Pridea, no njegov protivnik je jedino ime koje Megdan još nije objavio.

Ukupno će se 27. lipnja u sportskom centru Pinki održati devet borbi, čiji raspored možete vidjeti na slici ispod teksta.

Linker
21. studeni 2022 02:26