Regija

Megdan objavio protivnika za Bigfoota Silvu, Milinković protiv ‘Jacarea‘ napada teškašku titulu

 Megdan Fighting
Poznate su dvije glavne borbe devete priredbe srpske borilačke promocije Megdan

13. lipnja održat će se prva ovogodišnja priredba Megdan Fighting promocije i to uz vrlo zanimljiv program. Domaćin ove priredbe, nazvane "Predjubilarni Megdan pod vedrim nebom", bit će Šabac. Borbe će se održavati na otvorenom, na glavnom gradskog trgu. Već ranije je kao glavna zvijezda iste najavljen bivši izazivač za UFC titulu, Antonio "Bigfoot" Silva, a najavljen je i nastup najveće Megdanove lokalne zvijezde, kickboksača Čede Pantića. Sad su poznati još neki podaci, ali i još jedna borba, na kojoj će ulog biti Megdanova titula.

Za Antonio Silvu, koji se u MMA borilište vraća po prvi put nakon lipnja 2017. godine, kao protivnik je doveden borac koji je svoju posljednju borbu odradio u KSW-u. To je Quentin Domingos (4-2), francuski gorostas koji prošlogodišnji debi u poljskoj promociji neće pamtiti po dobrom, budući da je doživio ozljedu u borbu protiv Izuagbe Ugonoha, a time odmah i poraz. Silva će pokušati doći do svoje prve pobjede od 2015. godine, još kad je u UFC-u savladao Sou Paleleija. Njegov protivnik tek tri godine nakon toga je započeo svoju MMA karijeru.

Što se tiče Čede Pantića, njemu Megdan protivnika još nije najavio, ali je zato najavljen novi nastup Nenada Milanova, talentiranog MMA borca koji je svoju cijelu dosadašnju karijeru gradio kroz Megdanov ring.

No, ono što je novo je ugovaranje borbe za teškašku MMA titulu ove promocije. Nakon neuspješnog provođenja borbe koju je ugovorio prošle jeseni, Saša Milinković (7-3) bi napokon trebao debitirati u Megdanu i to odmah u napadu na titulu teške kategorije. 34-godišnjeg Osječanina čeka Daniel "Jacare" Toledo (12-8). Radi se o teškašu iz Španjolske, koji je prošle godine uspješno debitirao u ovoj promociji.

Posljednji nastup Milinković je imao u rujnu prošle godine, kad je u Düsseldorfu, na EMC 5 priredbi, od njega bolji bio Asim Karas.

Linker
19. travanj 2024 06:21