Regija

Miljan Zdravković upisao je još jednu pobjedu u KSW-u, zaželio napad na pojas: ‘Treba mi samo jedan udarac!‘

Miljan Zdravković

 SCREENSHOT/KSW
Ovo je bila osma pobjeda Zdravkovića u karijeri te peta nokautom

Najbolji srpski bantamaš Miljan Zdravković odradio je svoj drugi nastup pod okriljem KSW-a, a protivnik mu je bio domaći borac Kamil Szkaradek. Bio je ovo dvoboj dva neporažena borca, a Srbin je slavio nokautom u drugoj rundi.

Odmah na početku borbe poljski borac upisao je rušenje, no "Bushido" se brzo ustao i završio u klinču. Ta se sekvenca ponovila nekoliko puta sve dok se nisu odvojili nakon dvije minute te je meč nastavljen na nogama. Upečatljivo je bilo da se oba borca puno kreću te je srpski borac bio nešto opasniji u tom segmentu, ali Szkaradek je upisao još jedno rušenje. Zdravković se brzo ustao te nastavio s kombinacijama sve do kraja prve runde.

Srbin je na početku druge runde bio taj koji je "kontrolirao" kavez i bio miran, čekao priliku i dočekao ju je: Pogodio je zadnji direkt točno u bradu, uputio još tri udarca na podu i upisao drugu pobjedu nokautom u KSW-u!

Nakon meča je izjavio:

"Srpska snaga na snazi! Treba mi samo jedan udarac, mogu nokautirati svakoga i ugasiti im svjetla. Svi znaju što je iduće, dvije pobjede, dva nokauta, želim napad na pojas!".

Ovo je bila osma pobjeda Zdravkovića u karijeri te peta nokautom. Netom nakon slavlja je u kameru viknuo: Hoću pojas! Sada je sigurno došao na prag top pet boraca u kategoriji te će sa zanimanjem pratiti kako će se rasplesti glavna borba večeri u kojoj će upravo pojas bantama biti na kocki.

Linker
14. travanj 2024 15:39