Regija

Miloš Janičić najavio KSW debi u zagrebačkoj Areni

Jon Jones i Miloš Janičić.
 Instagram
Svoj nastup na KSW 51 priredbi u zagrebačkoj Areni putem Instagrama najavio je i Miloš Janičić. Crnogorski borac za promociju je potpisao još početkom proljeća, no planirani travanjski debi morao je otkazati zbog ozljede. Tako mu je dolazak KSW-a u Zagreb stigao u savršeno vrijeme.

22-godišnji Miloš Janičić (11-2) potpisao je za UFD Management, a nedugo nakon toga i za KSW, nakon pobjede na Megdan 4 priredbi održanoj u ožujku. U travnju je trebao debitirati kod svog novog poslodavca borbom protiv Michala Michalskog, no ozlijedio se nedugo prije borbe, tako da ga je tamo zamijenio Savo Lazić.

Janičić je sad dočekao svoj debi nastup. Uspješno je prošao oporavak od ozljede te je već neko vrijeme u treningu. Jedno vrijeme proveo je u Düsseldorfu gdje je radio s najboljim borcima UFD Gyma, a vrlo lako je moguće kako će se tamo pripremiti i za borbu koju će odraditi 9. studenog u Zagrebu. Njegov nastup još uvijek nije službeno najavljen, kao niti ime protivnika, no Janičić je vijest o svom nastupu sam otkrio na Instagramu. Postavio je fotografiju plakata te je otkrio kako će uskoro fanove moći obavijestiti o tome tko će mu biti protivnik.

Janičić od samog početka svoje karijere ne bira protivnike. Tako je poražen od Vladimira Prodanovića i Stefana Negučića u dva od prva tri nastupa, no onda je krenula njegova serija od deset pobjeda. Njegova svakako najveća pobjeda do sada je s Megdan 3 priredbe, gdje je savladao Marka Radakovića. Nakon te borbe krenula su medijska prepucavanja njega i njegovog sunarodnjaka, a timskog kolege Radakovića, Vase Bakočevića. Ona se još uvijek nisu smirila pa možemo biti sigurni kako ova dva borca u Areni neće dijeliti svlačionicu. Tko zna, možda KSW vidi potencijal u njihovoj međusobnoj borbi pa se možda i to s vremenom dogodi. No, za početak će na KSW 51 svaki imati svog protivnika.

Linker
22. travanj 2024 23:55