Regija

Miloš Janičić prošetao se do novog trijumfa: Nokautom u drugoj rundi došao je do 17. pobjede u karijeri

Miloš Janičić

 SCREENSHOT/YOUTUBE
Crnogorski borac opravdao je ulogu velikog favorita

Započela je i Oktagon 54 priredba, a ono zbog čega nam je ovo zanimljivo upravo su mečevi regionalnog dvojca, Miloša Janičića i Predraga Bogdanovića. Čast da otvori cijeli događaj imao je Janičić koji se borio protiv Ebrahima Hosseinpoura.

Crnogorski borac odmah je zagospodario kavezom i počeo pogađati protivnika, no nije bilo prevelikih posljedica po Nijemca te je runda tekla kako je i započelo. Janičić je taj koji je imao kontrolu, gađao je protivnika koji je tu i tamo kontrirao, ali nije bilo ozbiljnijih naleta te je prva runda prošla bez neke veće akcije. Ipak, zbog kontrole i više bačenih udaraca, Janičić je bio taj koji je imao prednost.

Odmah početkom druge runde, Janičić je uzdrmao Hosseinpoura te je to bio početak kraja. Nakon minute, Nijemac je pao na pod, Janičić je tukao iz gornje pozicije, no ipak se uspio ustati i preživjeti. Borba je potrajala još nekoliko sekundi, a nakon još jedne kombinacije sudac je odlučio prekinuti meč.

Nakon meča je izjavio:

"Jako mi je teško palo skidanje kilograma za ovaj meč i loše sam odradio ovaj meč, ali organizacija nije smjela dopustiti da se on bori dok je pao vagu za tri kilograma. Uvijek idem završiti borbu pa je tako bilo i sad, vidjet ćemo što je iduće".

Bila je ovo 17. profesionalna pobjeda za Janičića te je opravdao ulogu velikog favorita. Ipak, treba imati u vidu da je bio rezerva za ovaj turnir što znači da tek treba vidjeti hoće li nastaviti, ali ono najbitnije za njega da je lakoćom slavio i upisao zasluženi trijumf.

Linker
24. travanj 2024 05:57